Društvene mreže za ljubitelje fitnesa

Ukoliko se bavite profesionalno ili iz hobija bavite fitnesom, verovatno želite da razmenite svoja iskustva sa osobama istog interesovanja.

Photo: Official-U.S.-Navy-Imagery/Flickr
Photo: Official-U.S.-Navy-Imagery/Flickr

Kako do njih doći? Na primer, putem neke od društvenih mreža namenjenih ljubiteljima fitnesa. Mi vam predlažemo neku od sledećih osam.

Fitocracy – na ovom sajtu koji bi trebalo da vam pruži dodatnu motivaciju za vežbanje dobijaćete poene za svaku aktivnosti i nagrade i bedževe kada postignete novi rekord. Možete se prijaviti i za izazove i četovati sa drugim korisnicima. Dostupne su aplikacije za iOS  i Android.

Extra Pounds – mreža koja pomaže onima koji žele da izgube višak kilograma, a obiluje i postovima o zdravoj ishrani, člancima o fitnesu, grupama za podršku. Postoji i opcija vođenja dnevnika ishrane, a tu je i opcija koja će odrediti koliki intenzite vežbanja je potreban na osnovu unetih kalorija.

Daily Mile – ovo je sajt nalik na Twitter, gde možete pratiti i javno deliti svoja dostignuća. Postoji opcija i logovanja sa Facebook nalogom i deljenja informacija na ovoj mreži.

Pročitajte i:  Reklame za "AI devojke" preplavile društvene mreže

Traineo – opcija logovanja i praćenja potrošnej kalorija karakteriše i ovu mrežu, a jedna od zanimljivosti je mogućnost odabira do četiri motivatora, drugih članova mreže, koji dobijaju vaš izveštaj o aktivnostima i dodatno vas motivišu.

MBodyment – ovaj sajt je kolekcija fitnes videa, a registrovani članovi se mogu priključiti nekoj od brojnih grupa i kontaktirati personalne trenere.

Spark People – nudi veliki izbor članaka i videa o pravilnoj ishrani, a možete se priključiti i diskusiji od različitim temama, od vežbanja do kuvanja.

Map My Fitness – mapiranje vaših trkačkih ruta je jedna od opcija koju ova mreža nudi, a praćenje ruta moguće je i preko mobične aplikacije. Moguće je deliti rezultate sa svojim prijateljima, a takođe postoji opcija vođenja dnevnika ishrane.

My Yoga Online – pravo mesto za sve ljubitelje joge. Od poza do tutorijala za meditaciju i pilates, sve ćete naći na ovom mestu, a tu je i forum na kome možete diskutovati sa ostalim korisnicima i preporuka muzike koja bi bila dobra podloga za vežbanje joge.

Pročitajte i:  TikTok otkrio ime "novog Instagram-a"

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

1 thoughts on “Društvene mreže za ljubitelje fitnesa

Comments are closed.