TrendMicro

Dune i nova pustinjska avantura

O filmu Dune se raspravlja bez prestanka – jedni ga hvale, drugi kude. Ipak, neosporno je da se radi o spektaklu koji će okupirati nove generacije, kao što je starije privlačila verzija iz 1984. godine.

PCPress.rs Image

Za one koji ne mogu da prestanu da razmišljaju o filmu, tu su i druge pustinjske avanture. Na primer igra Starsand. U pitanju je igra preživljavanja smeštena u pustinju koju nastanjuju džinovski crvi čiji je zadatak da se šunjaju ispod peska. Igrač završava u neprijateljskoj sredini nakon što ga jedna od tih grdosija proguta i ponese sa sobom. Kada se prašina slegne ostaje mu jedna boca vode i informacija da oružje i oruđe može da pravi od predmeta koje pronađe usput.

Nakon što padne mrak na nebu su dva Meseca, pa je jasno da odavno nismo na Zemlji. Ipak, stvorenja koja se kriju u pesku su uglavnom poznata – tu su kamile koje vole banane, žabe, škorpioni, gazele, a voda je kao i kod nas u oazi. Zadatak je da se prevaziđu prepreke, savlada pustinja, i što je najvažnije – da se preživi i pronađe put natrag.

Pročitajte i:  Besplatne igre: Požurite i preuzmite haos u boji

Starsand je izašao 4. novembra, pa može da posluži kao zabava dok se čeka na Dune igru preživljavanja koju sprema studio Funcom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,