Duolingo donosi porodičnu ponudu i pet novih jezika

Na svojoj godišnjoj konferenciji Duocon, Duolingo je najavio nekoliko ažuriranja aplikacije za učenje jezika. Među njima je i porodični plan koji omogućava pristup do šest osoba Duolingo Plus sa jednom pretplatom.

Duolingo donosi porodičnu ponudu i pet novih jezika

Lako učenje jezika

Plan uključuje beneficije poput neograničenih srca (tako da možete nastaviti učiti duže nakon grešaka) i opciju da nastavite niz lekcija ako slučajno propustite dan. Pretplatnici takođe neće videti oglase u aplikaciji. Nove funkcije uključuju čvorište u kojem možete pregledati sve svoje greške i napredniji legendarni nivo da biste stavili na znanje svoje jezičke sposobnosti.

Porodični plan košta oko 120 USD godišnje, ali nema mogućnosti mesečnog plaćanja. Standardni plan je 80 USD godišnje ili 13 USD mesečno. Možete lako dodavati naloge na deljenim uređajima i pratiti članove porodice da biste videli njihov napredak.

Osim toga, Duolingo se nada da će korisnicima olakšati učenje jezika sa alfabetima koji nisu zasnovani na latinici, kao što su japanski, korejski, ruski, grčki, arapski i hindi. Kompanija kaže da je izgradila nove vrste vežbi koje će pomoći ljudima da se snađu u jezicima zasnovanim na znakovima.

Još pet retkih jezika u ponudi

U međuvremenu, još pet jezika uskoro dolazi u aplikaciju: haićanski kreolski, zulu, khosa, tagaloški i maorski. Duolingo je radio sa južnoafričkom organizacijom Nal’ibali na kursevima Zulu i Kshosa.

“Godinama smo radili na podizanju statusa južnoafričkih jezika stvaranjem i distribuiranjem visokokvalitetnih priča za decu”, rekla je Katie Huston, izvršna direktorka Nal’ibali u saopštenju. “Partnerstvo sa Duolingom za stvaranje ovih kurseva je još jedan korak ka podizanju i zaštiti naših lokalnih jezika i njihovom deljenju sa novom publikom širom sveta. ”

Duolingo takođe radi na aplikaciji koja uči matematiku na osnovnom nivou. Aplikacija će koristiti istu tehnologiju koju kompanija koristi za učenje jezika, a trebalo bi da se pojavi sledeće godine. Povrh toga, Duolingo nadograđuje BirdBrain AI sistem za učenje. Kaže da će AI stvoriti personalizovane lekcije na ispravnom nivou težine.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,