Duplo više “smartova” zauvek i novi Nexus S™

nexus_s_Nexus S™ smart telefon sa najnovijom verzijom Android platforme – Gingerbread samo u Vipu, u najbržoj 3G mreži

Vip nudi dvostruko više ,,smartova’’ u tarifama Smart 550, Smart 1100 i Smart 2200 zauvek svim novim korisnicima koji potpišu postpejd ugovor do 31. maja ove godine. Na primer, korisnik koji odabere Smart 550, svakog meseca dobija 1100 ,,smartova’’ umesto 550, koje može da koristi za pozive, poruke ili prenos podataka, uz standardnu mesečnu pretplatu od 1.490 dinara sa porezom.

Korisnici „smartove” u svakom trenutku mogu koristiti na način koji im najviše odgovara, tj. na bilo koju kombinaciju minuta, poruka ili prenosa podataka, ili na primer samo na minute i prenos podataka, ili ukoliko žele sve „smartove” mogu iskoristiti i samo na minute.

Takođe, uz ovu Smart ponudu korisnici mogu da odaberu neki od atraktivnih telefona u Vip ponudi. Korisnici smart telefona će na ovaj način biti u prilici da istraže sve mogućnosti svojih naprednih uređaja, i to u najbržoj 3G mreži u većim gradovima Srbije. Vipova preporuka je Nexus S™, prvi telefon na svetu sa najnovijom verzijom Google Android platforme, tzv. Gingerbread. Uz Android 2.3, Samsung i Google obezbedili su ovom telefonu moćnu tehnologiju i najnoviji hardver.

Android 2.3, Gingerbread, je do sada najbrža verzija ovog operativnog sistema. Karakteriše ga novi korisnički interfejs koji pruža pravo Google iskustvo. Nexus S takođe poseduje omiljene Google mobilne servise poput Google Search™, Gmail™, Youtube™ i a korisnicima je na raspolaganju i više od 100.000 aplikacija na Android Marketu na samo dodir daleko

Ekran osetljiv na dodir od 4 inča doprinosi novom korisničkom iskustvu svojim „zaobljenim”, ergonomskim dizajnom Samsungov procesor od 1 GHz, obezbeđuje brže i lakše preuzimanje, postavljanje i deljenje multimedijalnih sadržaja. Nexus S poseduje kameru od 5 megapikslela koja omogućava snimanje HD video sadržaja a kapacitet od 16 GB interne memorije će biti dovoljan za skladištenje multimedije. Samsung Nexus S je na raspolaganju ekskluzivno u Vip centrima, sa naknadom za aktivaciju od 32.990 dinara u tarifi Smart 2200.

Vip mobile

Facebook komentari: