BIZIT plus

Dva i po sata sa John Carmack-om

Gost megapopularnog Joe Rogan Podcast-a kod istoimenog voditelja i nekadašnjeg šampiona UFC-a je bio John Carmack, legendarni kompjuterski programer i kreator igara koje su osvojile svet. Verovatno nema previše potrebe našoj publici objašnjavati ko je John Carmack, ali ćemo ukratko napomenuti da se radi o “kralju kompjuterskog programiranja”, osnivaču kompanije id Software i čoveku koji stoji iza igara kao što su Wolfenstein 3D, Doom, Quake, i mnogi drugi naslovi koji su promenili svet video igara i uticali u ogromnoj meri na ljude širom sveta.

U ovom gostovanju, John Carmack je pričao puno o trenutnom statusu, onome na čemu radi, o virtuelnoj realnosti, ali se podsetio i nekih davnih dana kada je bio čovek broj 1 u industriji kompjuterske zabave. John je trenutno CTO (Chief Technology Officer) u kompaniji Oculus, i u godinama za nama nimalo nije krio koliko je fasciniran virtuelnom realnošću – naprotiv, jedan je od njenih najvećih pobornika.

Sve u svemu, toplo vam preporučujemo da odslušate dva i po sata sa ovim fascinantnim čovekom i uverite se u energiju sa kojom i danas pristupa novim tehnologijama. Upravo zahvaljujući podcast formi, šira publika je u prilici da bez ograničenja, limita u pogledu vremena ili sputavanja bilo koje vrste doživi takvu osobu i shvati na koji način razmišlja, sagleda njenu viziju, tako da još jednom – naše tople preporuke da pogledate priloženi video!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pet novih igara na Steamu koje ste verovatno propustili