BIZIT plus

EA CEO: Sledeći Battlefield biće najveći do sada

Sledeća igra iz Battlefield univerzuma izaći će tokom praznika 2021. godine, potvrdio je izdavač Electronic Arts u finansijskom izveštaju – i to nije jedina vest. EA CEO Endru Vilson prisetio se da će to biti prilično bitna igra.

PCPress.rs Image

“DICE pravi sledeću Battlefield igru većom nego ikada do sada, i u skali, i u svakom drugom obliku”, rekao je Vilson u izveštaju kompanije. “Tehnička unapređenja novih konzola dozvoljavaju timu da donese pravo next-gen iskustvo frnašizi. “Takođe je Vilson potvrdio da već testiraju unutar kompanije naslov koji bi tek trebalo da dobije ime, a dolazi posle Battlefield-a 5 iz 2018. godine. Kada bude izašao 2021. godine, to će biti igra izdata nakon najveće pauze između dva Battlefield naslova u istoriji franšize.

U izveštaju takođe stoji da će za nove konzole izaći šest igara u fiskalnoj 2022. godini, što znači da će izaći između dva oktobra 2021. i 2022. kalendarske godine. Jedna od njih je Need for Speed, od strane razvojnog tima Criterion, odakle navode da će imati neverovatne vizuale. Nažalost, u istom izveštaju, nije bilo govora o nastavku igara Anthem, Dragon Age ili bilo kakvih naznaka u vezi sa Star Wars igrama. 

Izvor: pcgamer

Facebook komentari: