ERP 2024

EA Sports FC24 stiže 29. septembra

EA Sports FC24 će se pojaviti na PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch i PC 29. septembra. Dugogodišnje partnerstvo EA sa FIFA-om okončano je nakon FIFA 23, što je dovelo do promene imena.

PCPress.rs Image

Switch verzija neće uključivati crossplay

Glasine su sugerisale da će verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S koštati 80 dolara, ali to nije bilo tačno. Igra i dalje košta 70 dolara na tim platformama. Međutim, igrači za PlayStation 4 i Xbox One će takođe morati da plate toliko. EA Sports FC24 takođe košta 70 dolara za PC, dok je 60 dolara za Switch konzolu.

Ultimate Edition od 100 dolara uključuje pogodnosti Ultimate Team-a, 4.600 FC poena i do sedam dana ranog pristupa. Primetno je da oni koji se odluče za standardnu verziju neće imati pristup režimu Ultimate Team Campaign, iako će i dalje moći da igraju regularnu verziju Ultimate Team-a. U međuvremenu, EA po prvi put dodaje žene u Ultimate Team, što znači da će muškarci i žene igrati jedni protiv drugih na istom virtuelnom terenu.

EA je obezbeđivao ugovore sa raznim ligama i organizacijama u cilju održavanja serije što je moguće vernije. Više od 19.000 autentičnih igrača, oko 30 liga i više od 100 stadiona biće predstavljeno u EA Sports FC24. Kompanija je takođe obezbedila ekskluzivne ugovore sa Engleskom Premijer ligom i UEFA kako bi koristila njihov brend i zadržala pristup takmičenjima poput Liga Šampiona.

EA je takođe unapredio svoju HyperMotion tehnologiju. HyperMotionV koristi volumetrijske podatke iz više od 180 vrhunskih muških i ženskih profesionalnih igara. Dodaje se da mu ova tehnologija može pomoći da kreira nove animacije za EA Sports FC u roku od samo nekoliko dana. Crossplay će biti dostupan između PS5, Xbox Series X/S i PC-a, kao i između PS4 i Xbox One. Međutim, Switch verzija FC24 neće uključivati crossplay.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: