Edukacija za uspešan proizvodni menadžment u digitalnom dobu

Inicijativa „Digitalna Srbija“ predstavila je juče novi obrazovni resurs – online kurs pod nazivom „Razvoj digitalnog proizvoda“, nastao u saradnji sa 30Hills akademijom, u okviru projekta „Preduzmi ideju“, a koji Inicijativa „Digitalna Srbija” sprovodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

PCPress.rs Image

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, proizvodni menadžeri se suočavaju sa izazovima koje digitalizacija i online prisutnost donose. Online kurs „Razvoj digitalnog proizvoda“ je odgovor na potrebu za znanjem koje omogućava efikasno upravljanje proizvodima. Kroz ovaj kurs, polaznici će stvoriti duboko razumevanje ključnih aspekata upravljanja proizvodima u digitalnom okruženju, uz fokus na stvaranje vrednosti za korisnike.

PCPress.rs Image
Programski direktor projekta „Preduzmi ideju“, Tadej Kurepa

Kurs je namenjen svima koji žele da saznaju više o primeni strategije razvoja jednog digitalnog proizvoda. Fokus je na razumevanju potreba korisnika i celog procesa razvoja, od osmišljavanja ideje, testiranja, tehnologija do realizacije i unapređenja proizvoda kroz primere iz prakse. Sadržaj je osmišljen iz perspektive digitalnog studija 30Hills i višegodišnjeg iskustva razvoja proizvoda za razne industrije.

PCPress.rs Image

Programski direktor projekta „Preduzmi ideju“, Tadej Kurepa, istakao je važnost ovog kursa: „Naš IT ekosistem raste i razvija se, a proizvodni menadžeri i kompanije se suočavaju sa izazovima koje prethodne generacije nisu mogle ni da zamisle. Naš cilj je da im pružimo alate i znanje koje su im potrebni da uspešno upravljaju proizvodima i uslugama.“

PCPress.rs Image
Sofija Nikolić, kordinatorka programa 30Hills Academy

„Ovaj edukativni program osnažuje učesnike da postanu inovatori u različitim oblastima. Naša misija je da kontinuirano inspirišemo i podržimo, studente, buduće IT stručnjake, profesore, preduzetnike, iskusne profesionalce koji su inovatori u poslovnom svetu i sve one koji su pasionirani kada je reč o tehnologiji, rešavanju problema i unapređenju zajednice i okruženja“, istakla je Sofija Nikolić, kordinatorka programa 30Hills Academy. 

Online kurs „Razvoj digitalnog proizvoda“ je besplatno dostupan na platformi https://www.30hills.academy/onlinecourse.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,