BIZIT 2022

eFakture 2022 (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete pronaći sve o novom sistemu fakturisanja, e-Fakturama i koje su prednosti ali i obaveze novog sistema. Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

U PC#286 smo pisali o e‑fakturama, novom sistemu fakturisanja za isporučenu robu i izvršene usluge, kod koga će se računi slati kroz centralni sistem nazvan SEF. Sada je došlo vreme za aktiviranje ovog sistema, koji je od 1. juna obavezan za slanje faktura državnim firmama, od danas, 1. jula, biće obavezno primanje njihovih faktura, a od početka sledeće godine SEF će skladištiti fakture svih firmi koje se nalaze u sistemu PDV.

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

Da li smo spremni za ovu veliku promenu, šta je elektronska faktura (eFaktura), kako izgleda elektronska faktura, koje su prednosti elektronskog fakturisanja u poslovnim procesima i još mnogo toga možete saznati našem novom besplatnom specijalnom izdanju.

Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • Dan D za e-Fakture
  • Inception i Halcom: Fakture “na daljinu”
  • Ko je Kala konsalting
  • mts eFakture: Prvi korak ka digitalizaciji poslovanja
  • Be-Terna: Pun potencijal e‑faktura leži u digitalizaciji procesa likvidacije faktura!
  • Moj eRacun: Kakve promene donose e‑fakture (eRačuni) poslovnoj i društvenoj zajednici
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.