Ekološki LG na InnoFest sajmu

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoju najnoviju seriju proizvoda za evropsko tržište na ovogodišnjem InnoFest Europe sajmu, koji je održan u Budimpešti od 10. do 12. aprila i na kome je prisustvovalo 225 gostiju, a među njima regionalni prodavci, poslovni partneri i mediji.

 

LG SIGNATURE linija proizvoda_Fotografija 6

LG SIGNATURE: Redefinisanje premium uređaja

Svaki od proizvoda iz LG SIGNATURE portfolia dizajniran je u skladu sa LG filozofijom Umetnost suštine i oličenje je prefinjenosti koja predstavlja spoj tehnologije i dizajna. U okviru LG SIGNATURE serije proizvoda nalaze se unapređena Twin Wash™ veš mašina, najnoviji Door-in-Door™ frižider, kao i futuristički hibridni prečišćivač vazduha, koji će debitovati na evropskom tlu.

Jedinstvena LG SIGNATURE veš mašina predstavlja unapređenu verziju LG Twin Wash™ modela. Minimalistički dizajn je upotpunjen Quick Circle korisničkim interfejsom osetljivim na dodir, dok vrata sa Push Open funkcijom omogućavaju lakši pristup unutrašnjosti, čak i kada je veš u bubnju. Dodatno je krasi emajlirana spoljašnjost koja onemogućava ostavljanje otisaka prstiju, kao i stvaranje korozije.

LG SIGNATURE frižider je intuitivan i evolutivan, a poseduje unapređenu Knock-On Door-in-Door™ funkciju koja zatamnjena Door-in-Door™ vrata čini vidljivim – samo jednim dodirom. Takođe, ako se približite frižideru a ruke su vam pune namirnica, vrata će se automatski otvoriti.

LG SIGNATURE prečišćivač vazduha je obavezan uređaj za one koji pridaju značaj kvalitetu vazduha u domu. Opremljen naprednim Aqua-Cyclone funkcijama i pametnim PM1.0 indikatorom, prečišćivač vazduha uklanja neprijatne mirise i prašinu do jednog mikrometra, a providni poklopac omogućava posmatranje procesa čišćenja vazduha koji udišemo.

Centum System™: Veća izdržljivost i ekološki rad

Centum System™ veš mašina i frižider opremljeni su tehnologijom koja zadovoljava zahteve ekološki orijentisanih potrošača koji žele izdržljivost, kao i visoku energetsku efikasnost kućnih aparata. Inverter Direct Drive motor koji je ugrađen u veš mašinu i Inverter Linear kompresor koji se nalazi u frižideru, stvaraju znatno manje unutrašnjeg trenja, što dovodi do veće pouzdanosti i trajnosti, koja je osigurana garancijom od čak 20 godina.

Centum System™ veš mašina poseduje novi sistem za amortizovanje, sličan onom koji se nalazi u automobilima. Ovaj sistem fiksiranog bubnja, koji značajno smanjuje vibracije i nivo buke predstavlja najtiši na tržištu. Napunjena sa 12kg veša, pri 1400 obrtaja u minuti, ova mašina emituje samo 67dB tokom rada centrifuge, što je ekvivalentno zvuku razgovora.[1] Ova mašina je izuzetno energetski efikasna i pripada energetskoj klasi A+++ -60 odsto.

LG Centum System™ frižideri postavljaju nove granice kada je energetska efikasnost u pitanju, s obzirom da se nalazi među najboljima u industriji. U ponudi se nalaze dva različita modela, Bottom-freezer model, energetske klase A+++ -20 odsto i Side-by-side model energetske klase A +++ – 10 odsto.

SmartThinQ™: Poboljšanje Smart Home automatizacije

LG je napravio značajan doprinos rastućem smart home tržištu uvođenjem SmartThinQ™ senzora. Ovaj koristan uređaj se postavlja na tradicionalne uređaje kako bi obavestio korisnike putem njihovih pametnih telefona kada je veš mašina završila pranje ili da li su vrata frižidera ostala odškrinuta. Kao dopuna SmartThinQ™ senzoru i širokom asortimanu pametnih uređaja, LG je razvio SmartThinQ™ Hub koji prikuplja informacije i komunicira sa SmartThinQ™ senzorima i pametnim uređajima, a čak može i da emituje muziku preko svog ugrađenog zvučnika.

Na sajmu InnoFest Europe 2016 takođe su po prvi put na evropskom tržištu predstavljeni i napredni frižideri, kao što su novi Side-by-Side i Bottom-Freezer modeli, zajedno sa atraktivnim mikrotalasnim rernama i proizvodima za prečišćivanje vazduha. Vrhunski proizvodi, kao što su CordZero™ HOM-BOT Turbo+ usisivač sa tehnologijom proširene realnosti i unapređeni LG Styler, sistem za čišćenje uz pomoć pare koji uklanja nabore i mirise na odeći, takođe su debitovali na ovom sajmu.

InnoFest Europe je prilika za kompaniju LG da prikaže raznoliku kolekciju kućnih aparata, gde se naši partneri i mediji mogu bolje upoznati sa najnovijim proizvodima. Takođe, želimo da dokažemo onima koji nas podržavaju da zajedno možemo da unapredimo globalno tržište kućnih aparata“, izjavio je Jo Seong-jin, izvršni direktor i predsednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,