Elektronski spisak za prodavnicu

Sigurno vam se mnogo puta dešavalo da zaboravite da kupite neku od namirnica u prodavnici i kad se vratite kući i raspakujete kese shvatite da fali ono zbog čega ste prvobitno i krenuli u prodavnicu. Mleko, recimo, spada u jednu od najčešće zaboravljenih stvari a rame uz rame s njim je i toalet papir.
  
elspisak

Evo jednog simpatičnog gedžeta koji će vam pomoći da organizujete svoju šoping-listu – SmartShopper Organizer koji prepoznaje glas a uz to ima i termalni štampač.

Jednostavno ga postavite na zgodno mesto u kuhinji, preporučujemo frižider ukoliko nije pretrpan magnetima sa svih meridijana. Kako se nečeg setite, to naglas kažite ili, ako niste sigurni u svoj engleski – jednostavno ukucajte. Kad rešite da odete u kupovinu samo odštampajte spisak i ponesite ga sa sobom. Ovaj mališa će i zapamtiti vaše kupovine, pa će vam posao biti još lakši ako vam se potrebe ne menjaju iz nedelje u nedelju. Možete praviti i dve odvojene liste – jednu za hranu a drugu za hemiju, recimo… Da ne zaboravimo, u njega je ugrađen i kuhinjski tajmer, pa možete i multitskovati – kuvati jaja dok pravite spisak.

Ovaj “Pametni šoper” košta tričavih 150$ a model bez prepoznavanja glasa je jeftiniji – oko 100$. Može se nabaviti preko Amazona a za carinsku tarifu u trenutku zaključivanja ovog članka nismo uspeli da dobijemo informaciju Smile.

81O1Daq91oL._SL1500_91x1VNigVkL._SL1500_

Izvor: Amazon

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,

3 thoughts on “Elektronski spisak za prodavnicu

Comments are closed.