Entry level promocija za EMC storage sisteme

Kompanija RRC je, u saradnji sa EMC korporacijom, pripremila niz atraktivnih promocija kojima su obuhvaćeni Entry level sistemi za skladištenje i backup podataka. Promocije su aktuelne u periodu od 01.09.2014 do 31.12.2014 godine.

emc 1

Sistemi za konsolidaciju podataka su dizajnirani za okruženja malih i srednjih preduzeća, kojim se upravlja preko jednostavnog i intuitivnog interfejsa Unisphere.

Modeli sistema

emc 2

  • VNXe 3150 – Sistemi VNXe serije su Unified Storage uređaji, dakle i SAN (Storage Area Network) i NAS (Network Attached Storage) istovremeno. U sistem se može instalirati do 100 SSD, SAS, NL-SAS diskova. Sistem poseduje 16 GB cache memorije i podržava ISCSi, NFS, CIFS protokole. emc 3

 

  • Novi VNXe 3200 – Ovo je najatraktivniji Unified sistem nove generacije sa NAS i SAN funkcionalnostima. VNXe 3200, za razliku od  VNXe 3150 sistema, pored NAS protokola (CIFS i NFS) ima i FC protokol  i  sa 48 GB cache memorije idealno je rešenje za (SMB) kompanije srednje veličine. Sistem podržava do 150 diskova. emc 4

 

  • VNX 5100 – je najekonomičniji EMC SAN storage sistem. Na lak i jednostavan način može da se integrise u postojeće SAN okruženje. Sistem podržava FC protokol i 75 diskova. Pored toga, poseduje napredne funkcionalnosti kao što je proširenje cache memorije pomoću FAST cache tehnologije.

EMC portfolio backup uređaja obuhvata niz DataDomain modela koji mogu da se koriste kao zamena za Tape Library-je, ali im mogu biti i komplementarni pružajući tako još veću sigurnost podataka. DataDomain uređaji  za bakup podataka mogu istovremeno da prihvataju podatke kroz LAN ili kroz SAN (Fibre Channel). Entry level serija ovih uređaja  obuhvata Data Domain 160, Data Domain 620 i Data Domain 2200 modele. Njihovi kapaciteti su od 1,5 TB, pa sve do preko 500 TB korisnog prostora. Brzina najmanjeg uređaja je oko 600 GB/h,a najvećeg može ići i preko 3.5 TB/h. Data Domain uređaji mogu da se koriste i za arhiviranje podataka. Ovi sistemi u sebi imaju ugrađenu “inline deduplikaciju podataka” zbog čega su specifični na tržištu. Takođe, postoji mogućnost enkripcije (data-at-rest enkripcija), što je posebno važno za sigurnost backup-ovanih podataka.

emc 5

Benefiti:

  • Cena ovih modela se kreće od 6.000 EUR bez PDV-a (u zavisnosti od konfiguracije)

  • Obezbeđena je besplatna edukacija za pomenute modele

  • Podrška pri dizajniranju sistema

  • Korišćenje demo uređaja koje RRC poseduje, kao I niz drugih povoljnosti

Svi oni kojima je interesantna promocija mogu dobiti više informacija slanjem email-a ili pozivom na:

dragan.stefanovic@rrc.rs , 065/2042-083

uros.djordjevic@rrc.rs , 065/2042-071 .

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,