BIZIT plus

Epic: Besplatni zombiji za ljubitelje horora

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to Dying Light Enhanced Edition i shapez. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 13. aprila, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Dying Light Enhanced Edition je put u postapokaliptični svet kojim vladaju zombiji. Ova teme je sve popularnija, pa je svaka nova igra dobrodošla. Enhanced Edition donosi dve nove karantin zone, što povećava uživanje u igri koja je nominovana za preko 50 nagrada. Već je igra preko 16 miliona igrača širom sveta, a taj broj govori mnogo o kvalitetu igre.

Shapez je tu kad vam je potrebno da predahnete od stave i užasa. Ima odlične ocene, a igrač dobija priliku da se opusti i pravi fabrike za proizvodnju geometrijskih oblika. Sa svakim nivoom ti oblici su sve komplikovaniji, a povećava se i potražnja, pa fabrika mora da proizvodi više. Oni koji su je probali upozoravaju da je toliko zabavna da vreme prosto leti.

Pročitajte i:  Apple i Epic Games: Borba se nastavlja

Ljubitelji zombija, ali i oni koji vole geometrijske oblike, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre potpuno besplatne – Dying Light Enhanced Edition inače košta oko 27 evra, a shapez oko 9 evra.

Facebook komentari: