ERP 2024

Sony najavljuje besplatne PlayStation Plus igre za april 2023: Tails of Iron, Meet Your Maker i druge

Sony je podelio listu svih igara koje će biti dostupne besplatno kao deo njegove PlayStation Plus usluge od 4. aprila.

PCPress.rs Image

Sve igre su dostupne od 4. aprila

Ovi naslovi će biti dostupni besplatno za PS5 i PS4 korisnike koji se pretplate na Essential, Extra i Deluxe ili Premium  nivoe PlayStation Plus-a od 4. aprila. Biće dostupni igračima do 1. maja.

Naslovi igara koji će biti dostupni besplatno u mesecu aprilu na PlayStation Plus-u uključuju Tails of Iron, Meet Your Maker i Sackboy: A big adventure.

Evo svih igara koje će biti dostupne na PS Plus besplatno u aprilu:

Make your Maker

Ova igra će biti dostupna i za PlayStation 5 i PlayStation 4 korisnike. Kako to Sony objašnjava, Meet Your Maker je postapokaliptična igra izgradnje i napada u prvom licu, u kojoj svaki nivo dizajniraju igrači. Igrači mogu da se prebacuju između uloga dok osmišljavaju lukave predstraže (Outposts) ispunjene zamkama i stražarima, a zatim se pripremaju za metodičnu brzu borbu u napadu na kreacije drugih igrača, dobijajući prednost odabirom pravog opterećenja (melee, ranged, defensive), pogodnosti, i potrošni materijal koji odgovara njihovom izazovu ili stilu igre. Igrači se takođe mogu udružiti u parove po dvoje.

Pročitajte i:  PS5 Pro stiže tokom praznične sezone  

Sackboy: A Big Adventure

Ova igra će takođe biti dostupna na PS4 i PS5 igraćim konzolama. U ovoj 3D avanturističkoj igri za više igrača, igrači će moći sami da se upuste u trku sa vremenom prepunom opasnosti i opasnosti ili da uživaju u lokalnoj ili onlajn partijskoj igri stvarajući timove od dva do četiri avanturista.

Tails of Iron

Tails of Iron će biti dostupan na PlayStation 5 i PlayStation 4 igraćim konzolama. Igra je ručno nacrtana RPG avanturistička igra sa brutalnom borbom, a smeštena je u sumornu zemlju zahvaćenu ratom. U igri, igrači će igrati kao Redgi, naslednik Pacovskog prestola (Rat Throne), i moraće da „obnove slomljeno Kraljevstvo proterujući nemilosrdni Žablji klan (Frog Clan) i njihovog divljeg vođu Grinvarta“. „…Trebaće vam sva pomoć koju možete da dobijete, bilo da se radi o novim receptima za obroke, nacrtima za kovanje smrtonosnog oružja i oklopa, ili čak o kopnenom, oklopljenom mobilnom krtici“, napisao je Sony u postu na blogu.

Pored ovoga, Sony je rekao da članovi PlayStation Plus-a imaju rok do ponedeljka, odnosno 3. aprila da dodaju Battlefield 2042, Minecraft Dungeons i Code Vein u svoju biblioteku igara.

Pročitajte i:  Oznaka „PS5 Pro Enhanced“ za Sony konzole

Izvor: Techlusive

Facebook komentari: