Epic Games: Besplatna igra za mlade pisce

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta je to Epistory – Typing Chronicles. Zainteresovani će moći besplatno da je preuzmu sve do 26. januara, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Epistory igrača vodi u fantastični svet, a dodeljuje mu ulogu devojčice koja putuje uz pomoć džinovske lisice. Krupna životinja se bori protiv zlih, origami bića, papirnih stvari koje remete pisanje. Kako se kreće napred, igrač saznaje sve više, a misterije o magičnom svetu se razotkrivaju postepeno. Ova avantura je na kraju zapravo priča o piscu koji traži inspiraciju, pa od muze traži pomoć kako bi uspeo da završi knjigu. Vesnica inspiracije je devojčica, lisica takođe, a igra počinje kao prazan list, stranica koja čeka da neko ispriča priču.

Ljubitelji avantura, ali i oni koji sanjaju da postanu pisci, će se sigurno obradovati, a dobre ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra potpuno besplatna – Epistory – Typing Chronicles inače košta oko 15 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epic poklanja ovu uzbudljivu igru
SBB

Tagovi: , ,