Epic Games poklanja igru Kerbal Space Program

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Kerbal Space Program i Shadow Tactics – Aiko’s Choice. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 12. januara, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Kerbal Space Program donosi vanzemaljsku rasu Kerbala, a igraču nudi mogućnost da upravlja njihovim svemirskim programom. Dakle avantura je zagarantovana, a odlične ocene su dobar pokazatelj da igranje nije gubljenje vremena. Tu su tri moda, pa svako može da izabere ono što mu odgovara – u okviru Science Modea se izvode svakojaki eksperimenti da bi se otključale nove tehnologije i znanja, u Career Modu se nadgledaju svi aspekti misije, od izgradnje do finansija, a Sandbox nudi mogućnost pravljenja letelica uz pomoć dostupnih delova. Odlična igra za ljubitelje svemira, raketa i eksplozija.

Shadow Tactics – Aiko’s Choice je nešto drugo, budući da ne vodi u kosmos, već u prošlost. Ne radi se o putovanju kroz vreme, već o istoriji Japana, a Aiko’s Choice je dodatak igri Shadow Tactics koja je poput lekcije iz japanske istorije, budući da se radi o strategiji koja igrača vodi u Edo period koji je trajao od 1603. do 1868. godine. Bilo je to vreme vladavine Tokugava šogunata, a igra počinje u trenutku kad novi šogun preuzima vlast nad zemljom, a u želji da uspostavi mir u celom Japanu. U tome mu pomaže još pet vojskovođa od kojih je svaki talentovan za jednu oblast ratovanja. Kada se igrač fokusira samo na najvažnije misije priča traje oko 25 sati, što je sasvim dovoljno vremena za uvežbavanje različitih taktika u savladavanju neprijatelja.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja ove dve video igre

Ljubitelji akcije i svemira, ali i oni koji sanjaju o starom Japanu, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra potpuno besplatna – Kerbal Space Program inače košta oko 40 evra, a Shadow Tactics – Aiko’s Choice oko 20 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,