PC Press Studio

Epic Games poklanja: Šta igrate za vikend?

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to Jitsu Squad i Mighty Fight Federation. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 7. decembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Jitsu Squad je igra za četiri igrača, inspirisana Marvel svetovima. Učesnici se bore, a usput se menjaju i doživljavaju zanimljive transformacije. Likovi su lepo nacrtani, a sve izgleda blesavo i zabavno. Oni koji su već igrali kažu da je gameplay odličan i da se igrom lako upravlja. Pored toga pogađa sve tačke onih koji vole nostalgične osećaje.

I Mighty Fight Federation nudi zanimljive okršaje. Igrač može da bira između 13 likova, a s izabranim junakom ulazi u prostor za borbu. Akcija je dakle sama suština igre, a ništa se ne zaustavlja ni na trenutak. Tu su i različite forme mečeva, od jedan na jedan do versus moda u kojem igrač postaje deo tima.

Ljubitelji borbi, ali i oni koji vole dobru akciju, će se sigurno obradovati, a vrlo dobre ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatne – Jitsu Squad inače koštaju oko 18 evra, a Mighty Fight Federation oko 28 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Igrajte potpuno besplatno igru Ghostwire: Tokyo
SBB

Tagovi: , ,