Epic nudi 100% zarade – zauzvrat 6 meseci ekskluzive

Epic Games pokušava da obezbedi ekskluzivnije naslove za svoju PC prodavnicu svojim najnovijim predlozima. Kompanija nudi proizvođačima igara i aplikacija koje ispunjavaju uslove 100% neto prihoda tokom šest meseci.

PCPress.rs Image

Epic pokriva obradu plaćanja i CDN naknade

Neto prihod koji programeri i izdavači dobijaju ne uključuje stvari poput poreza i povraćaja. Epic pokriva obradu plaćanja i CDN naknade, kao i druga marginalna plaćanja. Kompanija, koja kaže da njen pokretač i prodavnica ima 68 miliona aktivnih korisnika mesečno, takođe će omogućiti učesnicima programa Epic First Run dodatnu izloženost.

Program će biti otvoren za programere i izdavače koji objavljuju odgovarajuće proizvode 16. oktobra ili kasnije. Proizvod će ispunjavati uslove ako se nije pojavio u drugoj prodavnici računara treće strane ili u uslugama pretplate na navedenim izlozima. Igre i aplikacije koje već imaju ekskluzivne ugovore sa Epic-om ne ispunjavaju uslove.

Programeri i izdavači će i dalje moći da prodaju igre i aplikacije koje su uključene u program direktno korisnicima preko sopstvenih pokretača i web sajtova. Oni takođe mogu da navedu svoje proizvode u prodavnicama kao što su Green Man Gaming i Humble Store preko programa otkupa bez ključa Epic Games Store-a.

Pročitajte i:  Epic nije uspeo da prisili Apple da promeni politiku plaćanja u App Store-u

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *