Ericsson dobitnik Connected TV nagrade

Kompanija Ericsson dobila je Connected TV nagradu, za svoje rešenje emitovanja video sadržaja putem LTE mreže, u kategoriji „Izuzetnih tehnoloških inovacija“.

Connected TV Awards 2013Connected TV nagrada dodeljuje se od 2011. godine za tehnološke inovacije, pozitivan uticaj na razvoj tržišta i unapređenje načina poslovanja u ovom segmentu.

Ericsson je kroz svoje rešenje omogućio operatorima, kao i njihovim medijskim partnerima, da pruže usluge i servise najvišeg kvaliteta uz ekonomičniju distribuciju putem LTE mreže, koja će uz sve navedeno, doneti i nove mogućnosti zarade. Ovo rešenje, koje je predstavljeno na Mobile World kongresu 2013 u Barseloni.

„Ova nagrada je još jedna potvrda Ericssonove pozicije na polju emitovanja sadržaja putem LTE mreže. Mi smo jedina kompanija koja može da integrisano ponudi uvid u navike potrošača, višegodišnju ekspertizu, u domenu mobilnih mreža, i to sa liderske pozicije u segmentu kompresije video materijala, koju kompanija drži duže od 20 godina“, rekao je Ove Anebig, potpredsednik i direktor TV sektora kompanije Ericsson.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju