Project Weather i na Androidu

Udruženim snagama Flickr i Yahoo omogućili su nam jednu od najlepših vremenskih prognoza koja je od sad dostupna i korisnicima Android platforme.

yahooflickrOtkako je Flickr pokrenuo akciju “Project Weather” mogli smo uživati divnim predelima koji su ulepšavali našu vremensku prognozu kroz aplikaciju Yahoo!Weather.

Ono što ovu aplikaciju čini drugačijom jeste upravo saradnja sa Flickrom, te uz vremensku prognozu dobijamo i neverovatne fotografije koje su snimili sami korisnici Flickra i time bili uključeni u stvaranje ove neverovatne aplikacije.

Nova verzija Yahoo!Weather aplikacije osim vremenske prognoze donosi dopunjene podatke o vremenu poput prognoze za narednih 10 dana, mogućnosti za padavine, vetrovitost, nivo UV zračenja…

Aplikaciju od sada mogu preuzeti i korisnici Android telefona na Google Play Storeu.

Želite li i sami učestvovati?

Pravila su jednostavna, potreban vam je samo nalog na Flickru i par spektakularnih fotografija koje želite podeliti s ostalim korisnicima.

Fotografije kao centralni motiv moraju prikazivati nebo, bilo sunčano, tmurno, kišovito ili maglovito; fotografije ne smeju prikazivati ljude kao centralni motiv. Format mora iznositi 1024×1024 piksela ili 680×1024 piksela.

Pročitajte i:  Gemini će uskoro ući u vaše DM 

Nakon što se pridružite grupi Project Weather na Flickru, jednostavno podelite vaše fotografije koje će se postaviti kao pozadina, i unesite podatke o vremenu i lokaciji.

Autor: Tijana Drndarski

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,