ERP u punom sjaju: Punoletni BizniSoft

BizniSoft, sveobuhvatno softversko rešenje za kompletno poslovanje pravnih lica i preduzetnika, u godini u kojoj slavi svoj 18. rođendan može se pohvaliti epitetom jednog od najpopularnijih poslovnih programa na našem tržištu

PCPress.rs Image

Ogromna popularnost koju smo stekli kroz saradnju s knjigovođama omogućila nam je da razvijemo moderno i stabilno poslovno rešenje, pokrijemo većinu poslovnih procesa i time podržimo čitav niz različitih delatnosti naših klijenata: unutrašnja trgovina (veleprodaja, maloprodaja, magacini – od malih preduzetničkih radnji do megamarketa), spoljna trgovina, proizvodnja, građevina, kooperacija, otkup i poljoprivredna proizvodnja, finansije, usluge kao i čitav niz specifičnih podsistema.

Implementacija

Kontinuiranim i energičnim razvojem i savremenim dizajnom, proizveli smo intuitivan korisnički interfejs koji omogućava brzu i efikasnu implementaciju koja se kod uvođenja u mikro i manjim firmama vrlo često zasniva samo na dostupnim video i PDF uputstvima. Zahvaljujući ovakvom pristupu, prvenstveno smo smanjili troškove i ostale resurse koje klijenti moraju da obezbede prilikom implementacije svakog poslovnog softvera, a pre svega, u vremenu globalne pandemije koronavirusa omogućili nesmetan rad i razvoj i nas i naših klijenta. Naravno, kod većih klijenata postupak implementacije je donekle kompleksniji, ali nam naše bogato iskustvo dozvoljava da konstatujemo da, zaključno s našim punoletstvom, nismo imali neuspešnu implementaciju.

PCPress.rs Image

Automatizacija i personalizacija

Princip „jedan podatak unosi se samo na jednom mestu“ bio je naš osnovni moto još od najranijih verzija programa. Sigurni smo da se pojmom „automatska knjiženja“ mogu pohvaliti praktično svi ozbiljni poslovni programi na našem tržištu, ali način na koji funkcionišu naša knjiženja je nešto na šta smo posebno ponosni i što nas izdvaja. U svim transakcijama i poslovnim promenama koje pokriva BizniSoft izvedena su automatska knjiženja, i to ne samo u zakonski propisanim već i u svim drugim pomoćnim evidencijama neophodnim za moderno poslovanje.

Princip „jedan podatak unosi se samo na jednom mestu“ bio je osnovni moto još od najranijih verzija programa. U svim transakcijama i poslovnim promenama koje pokriva BizniSoft izvedena su automatska knjiženja u svim evidencijama

U programu je implementiran čitav niz procedura kojima se obezbeđuje automatski „integritet“ knjiženja po podsistemima: provera ravnoteže i slaganja PDV evidencije s pripadajućim računima finansijskog knjigovodstva, provera slaganja robnog stanja zaliha sa finansijskim računima na kojima se knjiže, provera radnih naloga, stalnih sredstava. Sve one predstavljaju samo jedan deo procedura koje su realizovane u cilju lakšeg i sigurnijeg poslovanja.

Pročitajte i:  PC Press video: ERP na zadovoljstvo korisnika – BIZIT panel

Personalizacija i prilagođavanje programa specifičnostima svakog konkretnog klijenta (ali i konkretnog operatera koji radi u programu) izvedena je sistemom jednostavnih konfiguracionih parametara kojih u aktuelnoj verziji programa ima više od 500.

Izveštavanje i analiza

Svesni smo da uspeh poslovanja svake kompanije ili firme zavisi od informacija na kojima se temelje poslovne odluke. Zato smo iskoristili potencijal BizniSoft podataka u formiranju značajnog broja formi i izveštaja važnih za poslovno izveštavanje, izveštavanje za menadžment i upravljanje finansijama. Svi standardni i napredni izveštaji kao integralni deo aplikacije pružaju mogućnost jednostavnog prilagođavanja izveštaja od strane operatera, kao i eksporta u integrisane i eksterne aplikacije.

Razvoj i podrška

Kada je u pitanju domaće zakonodavstvo, činjenica je da poslujemo u vrlo dinamičnom periodu u kome se uredbe i zakoni donose prilično često i s veoma kratkim rokovima implementacije. Naš razvojni tim je organizovan tako da možemo da odgovorimo svim propisima u zakonski predviđenom roku, ne ugrožavajući paralelno kvalitet i kontinuirani razvoj u kontekstu podrške ostalim zahtevima tržišta. Podrška korisnicima se realizuje preko Call centra sa 10 ulaznih linija i potpuno je besplatna, kao i podrška putem Google i Facebook korisničkih grupa.

Pročitajte i:  ASBIS i AMD obeležavaju 20 godina partnerstva

PCPress.rs Image

Naši proizvodi

U nameri da podržimo i unapredimo različite poslovne potrebe naših klijenata, razvili smo niz dodatnih softverskih rešenja koji se mogu koristiti u cilju potpune automatizacije:

  • BizniSoft POS ‑ rešenje koje je namenjeno korisnicima u maloprodajnim objektima za izdavanje računa na fiskalnim uređajima, uključujući i evidenciju prodajnih akcija, kompletan loyalty program, podršku za merne vage i kompletan restoranski režim;
  • BizniSoft Live ‑ rešenje koje omogućava korišćenje BizniSoft‑a u popularnom cloud okruženju kome se pristupa preko bilo kog modernog pretraživača (Chrome, Edge, Mozilla…);
  • BizniSoft Replication ‑ sistem za razmenu podataka između centrale i dislociranih objekata firme (maloprodaje, veleprodaje, magacini i slično) u uslovima kada ne postoje tehničke mogućnosti za online pristup;
  • BizniSoft Assistant ‑ Android aplikacija višestruke namene: prijem i izdavanje robe, operativni poslovi u maloprodaji uključujući naručivanje robe, poslovanje komercijalista na terenu i slično;
  • BizniSoft Web servis ‑ standardizovan Web servis za pristup podacima BizniSoft baze namenjen integraciji sa eksternim rešenjima;
  • BizniSoft Safe Guard ‑ napredan sistem automatizacije arhiviranja podataka koji će biti dostupan u drugoj polovini godine.
Pročitajte i:  Fokus je na ljudima: PANTHEON Kadrovi

Naš tim

Uvereni smo da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka i da ključ našeg uspeha leži u doslednom i posvećenom timskom radu koji prepoznaje i rešava u najkraćem roku sve potrebe i prepreke s kojima se u praksi susreću klijenti. Tim mladih stručnjaka svakodnevno svesrdno radi na podršci, rešavanju kompleksnih upita korisnika, kao i daljem razvoju i unapređenju BizniSoft poslovnog rešenja, budući da svaki predlog ili problem u radu korisnika smatramo prioritetom najvišeg nivoa.

PCPress.rs Image

Naši klijenti

Zahvaljujući svim navedenim osobinama, za 18. rođendan smo obezbedili našem softverskom rešenju put do zavidnog broja referenci. Više od 2.300 preduzeća i preduzetnika u ovom trenutku koristi BizniSoft programski paket uključujući: Kastrum, StyLine, JKP Lisje, Tomsin, Umbrella Corporation, Dizajn Arhitektura, Donesi, CarGo, Piroćanac i mnogi drugi, kao i više od 600 preduzeća koja se bave vođenjem poslovnih knjiga – knjigovodstvenim agencijama i preduzećima iz oblasti finansijskog konsaltinga.

Korisna adresa: biznisoft.com

Autor: BizniSoft tim

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,