EU i Eunet protiv nezaposlenosti

EUnet 1 Beograd, 18. februar 2009. – U saradnji sa Evropskom unijom u EUnet College-u dodeljene diplome prvim polaznicima obuke „Menadžer za elektronsko poslovanje“

Svečanom dodelom diploma u prostorijama EUneta, 18. februara je završena obuka za nezaposlene, koju je inicirala i finansirala Evropska unija. Prvu obuku u trajanju od 58 radnih dana, uspešno je završilo devetnaest polaznika, a program obuke je obuhvatio praktična znanja u primenu Interneta i web servisa. Koncept obuke je postavljen na osnovu istraživanja koja su pokazala ozbiljan nedostatak ove vrste veština koje su neophodne kompanijama da u savremenom poslovnom okruženju smanje operativne troškove i povećaju prisustvo na domaćem i inostranom tržištu.

Svi polaznici su uradili originalne projekte kojima su potvrdili potpunu osposobljenost za primenu naprednih rešenja u domenu web dizajna, Internet marketinga i prodaje, CRM-a i e-commerc-a, a na dodeli diploma prikazani su najinteresantniji radovi kao što su Cyber škola, Portal za kulturnu razmenu, Portal za druženje i Interaktivni kompanijski sajt. Obuku je sproveo tim predavača i inženjera kompanije EUnet, na čelu sa g-dinom Prof. Darkom Dunjićem.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove
SBB

Tagovi: ,