Računari i Galaksija

Eunet: Prezentacija CRM Hosting servisa

Kompanije EUnet i Extreme organizuju prezentaciju E2 CRM Hosting rešenja 15. decembra 2009. godine u Beogradu.

Sinergija 2009 039 Projekat E2 CRM Hosting nastao je zajedničkim radom kompanija EUnet i Extreme, koje su uložile znanje, iskustvo i ekspertizu, svaka iz svoje oblasti i na taj način stvorile potpuno novu vrednost, oslanjajući se na Microsoft Dynamics CRM, svetski poznato poslovno rešenje. E2 CRM Hosting rešenje koristi najbolje od Weba i Microsoft Office aplikacija kako bi se postigao bolji marketinški pristup, efikasnija prodaja i profesionalna podrška klijentima.

Moderne tehnologije mogu pomoći sektoru prodaje u bilo kojoj kompaniji da ubrzaju prodajne procese, unaprede efektivnost rada, smanje troškove i unaprede iskustvo klijenta u radu sa kompanijom. CRM sofver omogućava upravljanje odnosima sa klijentima i predstavlja platformu za bolji marketinški pristup, automatizaciju i povećanje prodajnih rezultata i pružanje efikasne profesionalne podrške klijentima.

E2 CRM Hosting rešenje omogućava da za vrlo kratko vreme dobijete potpunu funkcionalnost Microsoft Dynamics CRM rešenja, bez investicije koje inače uvođenje ovakvog rešenja podrazumeva:

1. Nema investicija u skupu opremu i softverske licence
2. Nema dodatnih investicija za nove verzije softvera
3. Nema potrebe za stalno zaposlenim sistem administratorom
4. Nema instalacija i troškova IT podrške

Pročitajte i:  Još autora se pridružuje tužbama protiv Microsofta i Open AI

E2 CRM Hosting je namenjen kompanijama svih veličina, a osmišljen je tako da prati razvoj preduzeća kroz fleksibilne cene, izmenjive opcije zakupa i mogućnost naknadnog dodavanja korisnika.

Sinergija 2009 131 Prezentacija je prvenstveno namenjena menadžerima prodaje i marketinga i biće održana u Beogradu, 15. decembra 2009. godine, sa početkom u 13:00 časova i sa sledećim rasporedom:

12:45 – Registracija
13:00 – E2 CRM Hosting
13:20 – Microsoft Dynamics CRM
14:00 – Poslovne strategije za unapređenje prodaje
14:20 – Demonstracija
14:40 – Diskusija

Predavač je Vladimir Ljubibratić, Izvršni direktor kompanije Extreme.

Prisustvo je besplatno a organizator je pripremio i prigodne poklone učesnicima.

Obzirom da je broj mesta ograničen registracija je obavezna a zainteresovani mogu da apliciraju najkasnije do 14. decembra 2009. nakon  čega će dobiti potrebne informacije o mestu održavanja.

EUNet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Jelena Opacic

Sales Manager u EUnetu