Cove

Extreme i HSM informatika predstavili CorelDraw Graphics Suite X7

Povodom objavljivanja nove verzije čuvenog softvera kompanije Corel, CorelDraw Graphics Suite X7, održan je skup 10. aprila u restoranu Dijagonala.

2014-04-10-Corel-X7-1Predstavljanje ovog alata organizovala je firma Extreme u saradnji sa firmom HSM informatika, čiji su predstavnici Goran Filipović i Tamara Trifunović otvorili skup svojim obraćanjem.Organizaciju skupa je podržala i kompanija Corel.

Svi učenici skupa su bili u prilici da se odmah upoznaju sa svim novitetima i poboljšanjima koje donosi ova nova verzija softvera. Svoje iskustvo rada u novom CorelDraw Graphics Suite X7 paketu je sa prisutnima podelio Dejan Rogan, Corel prezenter iz firme HSM informatika. On je predstavio potpuno osvežen izgled i novi interfejs ovog programa koji doprinose mnogo fleksibilnijem dizajniranju i intuitivnijem snalaženju korisnika. Takođe, na skupu su prikazani novi alati koje dizajnerima pružaju veću preciznost i brzinu u radu.

Prezentaciji novog CorelDraw Graphics Suite X7 paketa je, takođe, prisustvovala i predstavnica kompanije Corel – Sylwia Tomalska, regionalni Sales Manager, koja je u kratkom uvodnom izlaganju rekla nešto više o viziji i planovima kompanije Corel za naredni period.

Pročitajte i:  Extreme: ESET protiv ransomvera

Na kraju skupa su prisutni postavili mnoštvo pitanja izlagaču, kako bi upotpunili novostečenu sliku u vezi sa paketom CorelDraw Graphics Suite X7, ali i otklonili svoje ostale nedoumice vezane za rad u starijim verzijama ovog softvera.

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: , ,