BIZIT plus

Extreme: NOD32 progovorio srpski

esetnasrpskomU sredu 9. decembra, u Medija Centru, održana je konferencija za novinare povodom izlaska najpoznatijeg softvera firme Eset – NOD32 Antivirus i Smart Security na srpskom jeziku. Do sada je ovaj softver lokalizovan na 27 jezika, a time što je na ovu listu dodat i srpski nesumnjivo pokazuje da domaće tržište ima veliki potencijal i zavređuje investicije i pažnju ovog, svetski poznatog proizvođača softvera.

Pored predstavljanja verzija na srpskom jeziku, na konferenciji su prikazani i strateški planovi kompanije Eset za lokalno tržište o čemu su govorili Robert Trivunčević, predstavnik firme Nort iz Zagreba, Eset distributera za Adriatik regiju i Alan Albulj, direktor firme Extreme, koja od samih početaka na domaćem tržištu čvrsto stoji iza Eset proizvoda, pružajući tehničku podršku i pomoć pri implementaciji i korišćenju.

Softver kompanije Eset se distribuira u preko 160 zemalja gde štiti podjednako dobro klijente iz svih segmenata tržišta, od giganata sa više hiljada radnih stanica i servera do individualnih kućnih korisnika, a na našem tržištu Esetovi proizvodi su prisutni od početka 2004. godine. Od tada, kroz saradnju mreže partnera, firme Extreme i distributera ovi proizvodi beleže stalni i stabilan rast i svakodnevno stvaraju nove zadovoljne korisnike iz različitih sektora privrede, kao i među kućnim korisnicima.

Pročitajte i:  Kuda ide Excel korisnički interfejs?

Vodeći proizvod kompanije Eset je NOD32 Antivirus, na tržištu pod tim nazivom poznat od 1997.godine. Ovo je bio prvi proizvod koji je korisnicima ponudio tehnologiju heurističkog detektovanja nepoznatih virusa. Često nazivan i “antivirusnim sistemom nove generacije”, NOD32 je kroz godine razvoja i poboljšanja, osvojio brojne nagrade u raznim kategorijama, a kao posebne prednosti su isticani: broj detektovanih virusa, brzina skeniranja i mali utrošak sistemskih resursa. Uz ovakve karakteristike i odziv tržišta, NOD32 je predstavljao odličnu podlogu za Eset Smart Security – rešenje koje pruža integrisanu zaštitu u vidu antivirusa, antispajvera, antispama i zaštitnog zida, a koje od svog nastanka, rame uz rame sa NOD32 Antivirusom, osvaja nagrade i priznanja na zvaničnim testovima performansi.

Facebook komentari: