BIZIT 2022

Extreme predstavio nova rešenja: eSekretarica i eLikvidatura

Zvanično predstavljanje softverskih rešenja eLikvidatura i eSekretarica, firme Extreme, održano je juče, u prostorijama hotela Jump Inn u Beogradu.

eSek-i-eLik-5

Rešenja su namenjena srednjim i većim preduzećima, a osmišljena su s namerom da se pojednostave tradicionalno zahtevni procesi obrade faktura i upravljanja finansijskom i ostalom ulaznom dokumentacijom (kada je u pitanju eLikvidatura) i proces preispitivanja ugovora (kada je u pitanju eSekretarica).

Oba rešenja su nastala prema modelima iz prakse, a bazirana su na Microsoft SharePoint platformi.

Na skupu je na primerima pokazano kakva ušteda vremena i povećanje produktivnosti se mogu očekivati od svakog od ovih rešenja, s posebnim osvrtom na to da se, imajući u vidu prirodu procesa na koje se rešenja odnose, ušteda vremena ostvaruje baš kod onih zaposlenih koji obavljaju neke od najvažnijih funkcije u preduzeću.

Za svako od rešenja kreiran je i šablon proračuna brzine povrata investicije koji omogućava firmama da odluku o implementaciji donesu na osnovu realnih parametara.

Više o samim rešenjima može se videti na stranicama eLikvidatura i eSekretarica, a demonstracija se može zatražiti na sledećoj stranici.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PANTHEON proslavio 25 godina postojanja
eFakture

Tagovi: , , ,