BIZIT plus

GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Ljudski resursi (HR) su neizostavan i ključni deo deo svake organizacije, jer pažljivom analizom procenjuju da li su pravi ljudi u pravim ulogama i podstiču produktivnost i motivaciju svih zaposlenih.

PCPress.rs Image

Većina HR profesionalaca se svakodnevno susreće sa izazovima koji ih sprečavaju da se u potpunosti posvete svom poslu. Pored potrage za idealnim kandidatima, zadržavanja postojećih kolega, potrebno je postarati se o pravnim aspektima poslovanja, isplati plata, rešavanju nesuglasica među zaposlenima i još mnogo čemu.

GoPro razume potrebe modernih HR profesionalaca. Zbog toga smo stvorili rešenja koja će vam pomoći da izađete na kraj sa svim preprekama kako biste se posvetili onim delovima posla koji donose najveću vrednost vašoj kompaniji.

GoPro HRM

GoPro HRM na Microsoft Dynamics 365 Business Central platformi je celovito i fleksibilno rešenje koje rešava probleme upravljanja i praćenja ljudskih resursa. Funkcionalnosti u GoPro HRM modulu omogućavaju kvalitetno praćenje i upravljanje ljudskim resursima, kao jednoj od najznačajnijih poslovnih aktivnosti svake organizacije. Upravo ovakav sveobuhvatan, sistemski pristup odnosima sa zaposlenima pruža najveći stepen poboljšanja performansi svake organizacije.

Regrutacija i selekcija kadrova postaju efikasniji uz GoPro HRM modul. Raspisivanje konkursa i vođenje evidencije kandidata postaje jednostavnije, dok se detaljno vođenje CV-jeva, razgovora i rezultata testova olakšava sistemom. Ocenjivanje kandidata postaje preciznije, što pomaže u odabiru najboljih za vaš tim.

Planiranje kadrova postaje organizovanije uz ovaj modul. Sistematizacija radnih mesta i definisanje uslova i kompetencija za svako radno mesto omogućava bolje upravljanje ljudskim resursima. Planiranje radnih pozicija uz budžetiranje i definisanje potrebnih kompetencija postaje transparentnije i efikasnije.

Evidencija obuke zaposlenih je takođe olakšana uz GoPro HRM modul. Planiranje obuka, vođenje evidencije trajanja i efikasnosti obuka, kao i ocenjivanje radnog učinka nakon obuke, sve su to funkcionalnosti koje doprinose unapređenju zaposlenih i poslovne efikasnosti organizacije. Uz ovaj modul, organizacija će imati sve potrebne alate za uspešno upravljanje ljudskim resursima i unapređenje performansi.

Pročitajte i:  MELANY SOFTWARE inovira upravljanje preduzećem: Inovacija kroz integraciju

GoPro Power BI – izveštavanje za HR & Payroll

Svaki uspešan biznis počinje sa uspešnim timom. Zbog toga je zadovoljstvo zaposlenih postalo glavni prioritet velikog broja uspešnih kompanija širom sveta. BI rešenje za HR i Payroll će vam pomoći da stvorite sjajno radno okruženje, proširite svoje poslovanje i pružiće detaljan uvid u ključne informacije o vašim zaposlenima.

PCPress.rs Image

Ovo rešenje ujedinjuje podatke o zaposlenima u realnom vremenu kako biste istog trenutka dobili širu sliku o njima i doprli do najsitnijih detalja uz pomoć pažljivo prilagođenih izveštaja.

Neprikosnovena vidljivost podataka – Prilikom kombinovanja podataka iz različitih izvora možete se osetiti kao da slažete slagalicu kojoj nedostaje deo. GoPro Power BI ujedinjuje podatke kako bi svi radili zajedno, koristeći iste informacije da biste doneli najbolje odluke zasnovane na podacima.

Sve o zaposlenima na jednom mestu – Svim najbitnijim informacijama možete lako pristupiti pomoću pažljivo dizajniranih dashboard-a: struktura zaposlenih, evidencija zaposlenih, fluktuacija zaposlenih, istorija i promene zaposlenih, odsustva, struktura zarada, pregled zarada i detaljan pregled zarada.

Celokupna struktura zaposlenih na klik od vas – Od tipa ugovora, starosne grupe, pa sve do poslovnice u kojoj radi, sada možete brzo doći do potrebnih informacija o zaposlenom.

Detaljan pregled odsustva – Sada ćete imati tačnu sliku o broju zaposlenih na odmoru ili drugoj vrsti odsustva kako biste znali koliko zaposlenih je dostupno u svakom trenutku.

Držite finansije pod kontrolom – Platni spisak je više od obične finansijske stavke. On predstavlja ogroman izvor podataka o troškovima kompanije. Sada na efikasan način možete pratiti troškove zarada i analizirati njihovu efikasnost.

Pročitajte i:  Datalab: Kako AI transformiše korisničko iskustvo u PANTHEON ERP-u

Zagarantovana sigurnostGoPro Power BI koristi napredne sigurnosne mere kako bi vaši osetljivi podaci ostali bezbedni. Konačno možete biti sigurni da su svi podaci zaštićeni od neautorizovanog pristupa i krađe.

GoPro Payroll Online

Način na koji se vrši obračun plata predstavlja veoma osetljivu oblast. Obračun plata je podložan ljudskim greškama, iziskuje veliku preciznost, oduzima mnogo vremena, a ukoliko se ne uradi na pravi način, može negativno uticati na motivaciju zaposlenih.

Regrutacija i selekcija kadrova postaju efikasniji uz GoPro HRM modul. Raspisivanje konkursa i vođenje evidencije kandidata postaje jednostavnije, dok se detaljno vođenje CV-jeva, razgovora i rezultata testova olakšava sistemom

Odgovarajuće rešenje kao što je GoPro Payroll Online omogućiće vam da na jednom mestu brzo, precizno i jednostavno upravljate svim platama u okviru kompanije.

Ako želite alat koji će vam omogućiti da sami obavite obračun plata, nudimo vam rešenje u obliku obračuna zarada u oblaku koje će vam doneti brojne pogodnosti. Sa ovim alatom, vaš rad će biti značajno olakšan u mnogim aspektima.

PCPress.rs Image

S druge strane, ako želite da prepustite sve zadatke obračuna stručnjacima, nudimo vam uslugu obračuna zarada. Možete nam dostaviti inpute za obračun u Excel formatu, samostalno ih uneti u softver ili čak se integrisati s našim rešenjem za evidenciju prisustva. Ovo će vam omogućiti maksimalnu fleksibilnost i efikasnost u procesu obračuna zarada.

Uvek Up To Date sa aktuelnim tehnologijama i automatizovanim procesima rada – na raspolaganju vam je ceo arsenal iz Microsoft Dynamics i Microsoft Power platforme.

Nikada više nećete čekati ažuriranja – nove verzije s novim opcijama i/ili novim zakonskim zahtevima se automatski postavljaju. Na brzinu postavke ne utiče čak ni to ako imate prilagođavanja i integracije koje su samo za vas urađene.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje nove planove u vezi sa veštačkom inteligencijom 

Sigurnost podataka – obezbedićete sigurnost podataka na izuzetno visokom nivou zahvaljujući rezervnim kopijama koje se automatski kreiraju svakog minuta. Point In Time Restore funkcionalnost vam omogućava da vratite sistem u stanje koje je bilo na tačan datum i vreme, u prethodnih 15 dana. Sigurnost pristupa sistemu je po najvišim svetskim standardima uz dvofaktorsku autentifikaciju.

Zaštićenost podataka – s obzirom na to da je sistem van servera u vašoj organizaciji, vaši podaci će biti 100% zaštićeni od neovlašćenog pristupa. Podaci na nalozima plaćanja su anonimizirani, tako da ni tu ne može doći do kompromitacije podataka.

Dostupan veliki broj opcija koje će vam štedeti vreme u radu – automatsko kreiranje mesečne satnice na osnovu unetih datuma početka i kraja zaposlenja, kao i početka i kraja odsustava, automatsko računanje naknada troška na osnovu prisustva, unos neto bonusa, definisanje ciljane neto plate, korišćenje trajnih ili mesečnih ključeva za raspodelu troška plate po projektima ili mestima troška, uvoz podataka iz Excel-a, izvoz svih izveštaja u Excel i još mnogo toga.

Sveobuhvatno izveštavanje za obračun zarada i ljudske resurse – možete koristiti i Power BI izveštaje koje smo spremili za vas.

Integracije s drugim sistemima – moguće je kreiranje modifikacija, proširenja i integracije s drugim sistemima (SAP, evidencija prisustva itd.).

PCPress.rs Image

Javite se da vam pomognemo da radite još bolje

Olakšajte upravljanje ljudskim resursima i omogućite vašoj firmi da napreduje brže nego ikada. Na sajtu www.gopro.rs možete pronaći više informacija o rešenjima. Javite se da vam pomognemo da radite još bolje.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *