ePlaneta

Extreme: Predstavljen Corel X5

PCPress.rs ImagePrezentacija je organizovana sa idejom da se publici, koju su sačinjavali uglavnom poslovni korisnici, predstave osnovna unapređenja koja nova verzija donosi, kao i da se prikažu neki praktični primeri koje posetioci mogu primeniti u svom svakodnevnom radu.

Najznačajnije inovacije kompanije Corel, kada je u pitanju CorelDRAW Graphics Suite X5 prisutnima je, na ved prepoznatljiv način, predstavio dugogodišnji Corel prezenter – Dejan Rogan iz firme HSMinformatika.

Među najvedim zanimljivostima izdvojena je potpuno nova funkcija Corel® CONNECT, koja zahvaljujudi sinhronizovanosti s Corel® PHOTO-PAINT-om™ i CorelDRAW-om® omogućava znatno jednostavniju organizaciju sadržaja. Osim ovoga, CorelDRAW Graphics Suite X5 omogućava i povećanje preciznosti kroz poboljšane alate za crtanje, kreiranje dijagrama i tekstova i alate za kreiranje krivulja poput novog B-Spline-a ili unapređenog PowerTRACE-a.

Predstavljen je i redizajnirani sistem boja koji pruža potpunu konzistentnost na različitim medijima, uz podršku za najnovije PANTONE® kataloge boja.

Kompanija Corel je, ved tradicionalno, u CorelDRAW Graphics Suite X5 paket uključila i edukativni materijal i savete stručnjaka, koji omogućavaju jednostavno upoznavanje sa funkcijama, a tu je i veliki broj templejtova, fontova i drugog digitalnog sadržaja.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

Izvor: www.extreme.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,