BIZIT plus

Extreme: Prezentacija NOD32 antivirus softvera

nod322U četvrtak 14. maja, u Bitef teatru, u organizaciji firme Extreme održana je Eset NOD32 prezentacija pod nazivom “Savremene metode za borbu protiv malicioznog softvera”, a cilj održavanja ove prezentacije bilo je upoznavanje korisnika sa karakteristikama najnovije verzije ovog čuvenog antivirusa, kako bi se na najbolji način zaštitili od modernih pretnji.

Pored ključnih novosti i poboljšanja u poslednjoj verziji, predstavljena je i njihova praktična primena u svakodnevnom radu, kako za Eset NOD32 antivirus, tako i za Eset Smart Security i Eset Remote Administrator.

Kao gostujudi prezenter Robert Trivunčević, iz firme Nort koja je ekskluzivni distributer Eset softvera za Adriatic regiju, predstavio je strategiju inteligentne zaštite kompanije Eset koja se bazira na proaktivnoj zaštiti, preciznoj detekciji, brzom skeniranju i minimalnom opterećenju sistema. U završnoj prezenteciji predstavljena i anatomija same pretnje kroz Conficker analizu pri čemu je poseban akcenat stavljen na ažuriranje operativnog sistema i aplikacija kao važnog aspekta zaštite.

Kao i uvek, prezentacija je završena izvlačenjem nagrada – ovoga puta su to bile licence za Eset Smart Security, a nakon toga i druženjem u prijatnom ambijentu Bitef Art Cafea.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  eLikvidatura: Vaša kombinacija za SEF