BIZIT plus

Tuck: premijere u julu

Kompanija Tuck Vision podseća na dve lepe filmske premijere u julu…

Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Sinhronizovano na srpski

Start: 1. jul
Rezija: Carlos Saldanha

Rezija sinhronizacije: Goran Jeftic
Glasovi: Nikola Djuricko, Srdjan Miletic, Voja Brajovic, Isidora Minic, Goran Jeftic, Lako Nikolic, Tomas Saric

Zanr: Animacija, Avantura, Porodicna komedija
Web: www.IceAgemovie.com

Ledeno doba  3 Dinosaurusi dolaze Ledeni junaci iz blokbastera “Ledeno doba” i “Ledeno doba 2: Otapanje” se vracaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije. Skret i dalje pokusava da uhvati oduvek zeljeni zir (a mozda ce pre uspeti da pronadje ljubav svog zivota), Meni i Eli ocekuju rodjene njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokusava da napravi svoju porodicu otimajuci jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje da li je postao previse ’’nezan’’ druzeci se sa svojim drugarima. Na zadatku da spasu bespomocnog Sida, druzina ulece u misteriozni podzemni svet gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima, neprijateljski nastrojenim biljkama i zivotinjama i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka.

Pročitajte i:  MS Power Platforma: digitalizacija procesa, iskustva i saveti

"Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze", najnoviji je nastavak hit serijala "Ledeno doba", koji je do sada zaradio preko 1.2 milijarde dolara sirom sveta. Film " Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" rezirao je Karlos Saldana, koji je rezirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijala. Film je producirala kuca Blue Sky Studios, zasluzna za naslove kao sto su serijal "Ledeno doba" i "Horton’’.

Hari Poter i Polukrvni princ

Harry Potter and the Half-Blood Prince
Start: 16. jul
Rezija: Dejvid Jejts
Uloge:
Daniel Redklif, Ema Votson, Rupert Grint, Majkl Gambon, Helena Bonam Karter, Alan Rikman
Zanr: Avantura

Web: HarryPotter.com

Hari Poter i polukrvni princ U filmu "Hari Poter i Polukrvni princ" Hari zapocinje sestu godinu studija u Hogvortsu, dok, istovremeno, Lord Voldemor siri haos po Britaniji. Koristeci staru „Knjigu napitaka“ koja je prethodno pripadala Polukrvnom princu, Hari saznaje jos vise o magiji i priprema se za borbu. Prethodno mora da pomogne Dambldoru da otkrije tajnu Voldemorove potrage za besmrtnoscu – lokaciju Horkruksa. Potraga za Horkruksima i bitka koja sledi u Hogvortsu bice tragicne i Hari ce odluciti da mora sam da savlada mracnog gospodara. Dok on sumnja da se zlo mozda krije i u samom zamku, Dambldor je sve uporniji u pripremama Harija za bitku, koja se priblizava. On regrutuje i svog starog prijatelja i kolegu, velikog boema, profesora Horacija Puzoroga, za koga veruje da poseduje znacajne informacije.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

Za to vreme, u Hogvortsu divljaju tinejdzerski hormoni. I Hari i Din Tomas su sve zainteresovaniji za Dzini. Lavander Braun je odlucila da je Ron onaj pravi, ali nije racunala na cokolade Romilde Vejn. Tu je i Hermiona koja gori od ljubomore, ali je odlucna da ne pokaze svoja osecanja. Dok romanse cvetaju, jedan ucenik ostaje po strani, resen da ostavi svoj mracni trag. Ljubav je u vazduhu, ali tragedija se priblizava i Hogvarts mozda nikada vise nece biti isti.

Trejler za film "Hari Poter i Polukrvni princ"

Izvor: Tuck Vision

clip_image001433

Ostale vesti iz kompanije
Tuck Vision

Pogledajte informacije o igri “Hari Poter i Polukrvni princ” iz kompanije Extreme CC

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,