F-Secure zaštita i za mobilne uređaje

imageKompanije sada mogu zaštititi sve svoje uređaje, uključujući pametne telefone i tablete, preko samo jednog servisnog rešenja.

F-Secure je objavio ažuriranu verziju svog rešenja “bezbednost kao usluga” F-Secure Protection Service for Business, koji sada uključuje i zaštitu pametnih telefona i tableta. Ovo rešenje je odgovor za radna mesta današnjice gde se mobilni telefoni sve više koriste za pristup e-mailu I drugim osetljivim poslovnim informacijama.

“Kompanije investiraju u obezbeđivanje korporativnih računara i mreže. Ipak, mobilni uređaji imaju isti pristup poverljivim informacijama I često bez ikakave zaštite” Maria Nordgen, VP Channel Business u F-Secure.

Grupe malvera i njihove varijante za mobilne uređaje ubrzano se šire, F-Secure poslednji Mobile Threat Report* je konstatovao da ovaj trend ne pokazuje nikakve znake usporavanja. F-Secure Protection Service for Business pruža vodeću zaštitu protiv zlonamernih programa, specijalno dizajniranih za pametne telefone, primer: kreiran spam ili špijunski alat koji krade kontakte za spam liste.

Kompanije takođe moraju da obezbede dragocene podatke, sačuvane na mobilnim telefonima od gubitka samog uređaja ili krađe. F-Secure zaštita daje kompanijama moć da daljinski zaključavaju uređaje ili obrišu sve poverljive podatke sa mobilnog uredjaja I na taj način spreči gubitak poslovnih informacija.

Pročitajte i:  Vaša bezbednost je uvek na sigurnom uz Samsung Galaxy kontrolnu tablu za privatnost i bezbednost

Jedinstveni portal koji pokriva sve

F-Secure Protection Service for Business je idealan za preduzeća koja žele da kupe “sigurnost kao servis” umesto tehnologije ili softvera a F-Secure rešenja su konstantno u samom vrhu sa odlično rangiranim performansama već godinama.

F-Secure Mobile Security je rangiran kao jedan od najboljih rešenja na AV-TEST-u za Malware Protection for Android Test-u u Martu ove godine. F-Secure Protection Service for Business za radne stanice i servere su bazirani na istoj tehnologiji kao i F-Secure Client Security, koji je dobio “Best Protecton 2011” nagradu u februaru 2012. godine.

Više informacija na: http://www.f-secure.com/en/web/business_global/products/protection-service/overview

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,