Top50 2023

mt:s – brzi mobilni internet i u Subotici

predstavnici mts Zeljko Pijevac i Petar Cisarmt:s je danas u Subotici predstavio mogućnosti unapređene mobilne mreže, koja će korisnicima ubuduće pružati sasvim novo iskustvo mobilnih komunikacija pre svega zbog povećanja brzine surfovanja internetom i do deset puta. Istovremeno, korisnicima će biti ponuđeni prenosivi uređaji, smart telefoni i tablet računari, kao i posebne tarifne pogodnosti za prenos podataka, kako bi mogli da pristupaju Internetu gde god se nalazili, u svakom trenutku.

„U prethodnom periodu naša kompanija je završila jedan veliki posao na modernizaciji mt:s mobilne mreže. Nakon unapređenja mreže na teritoriji Vojvodine i drugim većim gradovima, uskoro se očekuje okončanje procesa u ostatku zemlje. U okviru ovog projekta, biće modernizovano oko 1.900 baznih stanica,“ izjavio je Petar Čisar, koordinator za tehniku u Subotici.

Čisar je naveo da je unapređenjem karakteristika mobilne mreže postignuto povećanje protoka za govorne servise i mobilni internet, tako da će korisnici osetiti ubrzanje prilikom surfovanja i do 10 puta. Opisujući nove mogućnosti mobilnog interneta, on je naveo da brzine prevazilaze čak i ADSL pristup, tako da se audio i video klipovi visoke rezolucije, aplikacije, fotografije i video materijali preuzimaju ili postavljaju na internet brzo i bez zastoja.

„Nakon modernizacije mobilne mreže na ovom području, za građane Subotice pripremili smo pakete usluga koji će im omogućiti da po povoljnim cenama koriste sve prednosti mt:s mreže. Pre svega, to su paketi za pristup mobilnom internetu putem modema, pri čemu je cena modema svega jedan dinar, a cena mesečne pretplate takođe jedan dinar tokom prve godine korišćenja, uz ugovor na dve godine,“ izjavio je Željko Pijevac, šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima Novi Sad.

mts modernizacija mreze Subotica 3U okviru mt:s ponude, građanima će biti ponuđeni Huawei i ZTE tableti po ceni od jedan dinar uz odgovarajuće Surf pakete, pri čemu su prva tri meseca korišćenja takođe po jedan dinar. I za korisnike koji internetu pristupaju preko smart telefona, mt:s je pripremio besplatnih 5GB besplatnog prenosa podataka mesečno kako bi mogli da iskoriste prednosti modernizovane mobilne mreže. Dodatni paket za pristup internetu može se koristiti tokom prve godine korišćenja uz izbor Android telefona u ponudi mt:s i odgovarajućeg Mix Net paketa. Sve ove usluge korisnici ekskluzivno mogu ugovoriti u jednoj od dve subotičke poslovnice, na adresama Prvomajska 8 ili Korzo 1.

Predstavljanju mogućnosti unapređene mt:s mreže prisustvovao je i popularni TV voditelj Ivan Ivanović, koji se družio sa prisutnima i prenosio svoja iskustva komuniciranja putem brze i stabilne mobilne mreže.

Telekom Srbija

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,