BIZIT plus

F1 23 stiže tokom juna

EA i Codemasters otkrili su više detalja o ovogodišnjem izdanju svoje Formule 1 trkačke sim serije. F1 23 će se pojaviti na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC putem EA aplikacije, Steam-a i Epic Games Store-a 16. juna.

PCPress.rs Image

F1 23 znatno poboljšan u odnosu na prethodne verzije igre

Između ostalog, igra će sadržati povratak Braking Point režima. Braking Point je debitovao u F1 2021, ali nije bio prisutan u prošlogodišnjem izdanju. Codemasters je ažurirao upravljanje automobilima na osnovu povratnih informacija od F1 timova. Za automobile se kaže da ovog puta imaju predvidljivije ponašanje, zajedno sa većom vučom prilikom kočenja, ubrzanja i navigacije u krivinama. Studio je takođe poboljšao obrtni moment i inerciju motora, izbalansirao aerodinamiku i prianjanje guma za dodatni realizam i ugradio Precision Drive tehnologiju.

Svaki tim, vozač i staza iz stvarne sezone Formule 1 2023. su u igri, uključujući Las Vegas Grand Prix i Qatar’s Lusail International Circuit. Nasleđene staze Paul Ricard, Shanghai i Portimão će takođe biti dostupne sa skoka. Igrači će moći da podese trke na 35% svojih realnih udaljenosti. To bi trebalo da ponudi više fleksibilnosti onima koji možda nemaju vremena za Grand Prix standardne dužine. Povrh svega, EA je nekako trebalo do 2023. da doda crvene zastavice, glavni aspekt F1 trka, u seriju.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: