Fallout 4 i druge Bethesda igre će dobiti veći fps na Xbox konzoli

Microsoft je u februaru lansirao FPS Boost mogućnost za određene stare naslove, koji će na taj način imati povećaj broj frejmova u sekundi na konzolama Series X i S, i moći na pravi način da iskoriste novi hardver.  Sada su i neke Bethesda igre stigle na red, pa će tako porast u frejmovima na novim konzolama dobiti Fallout 4, Fallout 76, Prey, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition i Dishonored: Definitive Edition.

PCPress.rs Image

FPS boost

Igre koje dobiju tu vrstu podrške imaće dupliran fps, odnosno, ukoliko su imale 30fps, sada će imati 60fps, a neke od njih i 120fps, međutim samo na novim konzolama. Za sada još nije u potpunosti jasno kada će te igre dobiti FPS boost, ali se navodi da bi to moglo da bude sa sledećim update-om konzola Xbox Series X i S.

Svih pet igara će biti dostupne na Microsoft Game Pass-u, što znači da će biti moguće igrati ih i na Xbox-u i na PC-ju. Neke od njih, poput Fallout 4, su dodate nedugo pošto je Bethesda zvanično postala deo Xbox-a, a sa završetkom preuzimanja ZeniMax Media (u čijem je vlasništvu Bethesda), za 7.5 milijardi dolara.

Izvor: engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,