BIZIT plus

Farming Simulator 22: Ljubav prema njivi

Ljubav prema poljoprivrednim radnjama izražena je u gejming svetu, pa često simulacije na njivi okupe veliki broj igrača. Farming Simulator 22 je jedna od njih, neočekivano uspešnija od nekih popularnih igara koje se ne bave zemljoradnjom.

PCPress.rs Image

Igra Farming Simulator 22 se pojavila 22. novembra, a već danas ima više igrača od Battlefield 2042 koji je izašao samo tri dana ranije. Tako farmerski simulator ima preko 94 hiljade online igrača, dok Battlefield može da se pohvali sa tek 52 hiljade. Situacija je takva kada je u pitanju najveći broj igrača koji su u igri bili u istom trenutku, a kada se radi o ukupnom broju svih koji su igrali od lansiranja, broj je skoro isti – Farming Sim ima 105.636 duša, a BF 2042 105.397.

Navedene brojke važe samo za Steam, pa se pretpostavlja da bi, kada bi se uračunale i platforme PS5 ili Origin, BF 2042 pobedio. Ali nije u tome stvar. Naime, radi se o tome da jedna od najvećih igara ove 2021. godine, u najpopularnijoj online prodavnici na svetu na jednoj od najvećih gejming platformi, nije u stanju da pobedi Farming Simulator 22.

Pročitajte i:  Šta igrate za vikend: Epic Games poklanja dve igre

Za problem su odgovorne brojne greške u Battlefield 2042 koje već neko vreme frustriraju igrače, dok Farming Simulator 22 ima veliki broj pozitivnih kritika. To znači da je online poljoprivreda popularna, valjda kao neka vrsta moderne meditacije međ’ usevima, ali znači ia da neke velike, popularne igre ne vode računa o svojim igračima.

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,