File Restore opcija uskoro stiže na OneDrive

Microsoft je pripremio File Restore opciju za OneDrive, te bi ova uskoro trebalo da stigne i do korisnika. Tako će oni koji se oslanjaju na OneDrive, i kojima je je to omiljeni cloud prostor za čuvanje dokumenata, uskoro moći da povrate verzije svojih dokumenata iz bilo kojeg trenutka u prošlosti, što će biti prilično korisna opcija, ako se uzme u obzir koliko često dolazi do gubitka dokumenata ili njihovih prethodnih verzija.

PCPress.rs Image

Prema izveštajima iz OneDrive-a, ova opcija bi do korisnika trebalo da dođe u nekoliko narednih nedelja, a da bi im koristila da dođu do bilo koje od prethodnih verzija dokumenata koje čuvaju. To će motivisati korisnike da više poverljivih dokumenata čuvaju online, budući da će mogućnost da se vrate na bilo koji vremenski okvir kada su čuvane informacije u pitanju smanjivati opasnost od gubitka podataka.

Pročitajte i:  Novi čip iz Microsoft-a praviće kompanija Intel

Za sada nije jasno da li će File Restore opcija biti dostupna samo za OneDrive Business, ili će pak doći do svih korisnika, a od Microsoft se očekuje da obezbedi još informacija o najnovijem dodatku.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,