BIZIT plus

Film ”Terminator: Spasenje” u naše bioskope stiže 1. juna

Terminator Salvation: The Future BeginsU susret svetskoj premijeri dugo očekivanog filma “Terminator: Spasenje” (Terminator Salvation), prvaci šampionata “Formule jedan” tim Braun GP će na Gran pri-u Španije, koji počinje danas, voziti bolide izbrendirane na osnovu ovog filma.
Preko 580 miliona ljubitelja “Formule jedan” u 90 zemalja sveta imaće prilike da vide fotografije iz filma “Terminator: Spasenje” kojima će biti brendirani boksovi “Braun GP”-a i automobili vozača Džensona Batona i Rubensa Baricela.
Ovo nije prvi put da su “Sony Pictures” i “Formula jedan” partneri. Na britanskom Gran pri-u 2003. godine, Arnold Švarceneger je promovisao film “T3 – Pobuna mašina” (Treminator 3: Rise of the Machines).
Nik Fraj, predsednik “Braun GP” tima izjavio je: “Brend Terminator obećava napetost i mnogo drame u borbi za prevlast između mašina i ljudskog uma, i na taj način predstavlja savršenog partnera našem timu”.
Film “Terminator: Spasenje” režirao je reditelj MekDži na osnovu scenarija Majkla Ferisa i Džona Brankata. “Terminator franšiza ima odličnu saradnju sa Formulom jedan i mi smo uzbuđeni što ćemo biti partner tima koji je broj jedan na svetu”, izjavio je MekDži, “Formula predstavlja pravi ispit ljudskog duha, a to je ujedno i tema filma “Terminator: Spasenje”.
U nastavku “Terminator” serijala, smeštenom u post-apokaliptičnu 2018. godinu, Kristijan Bejl glumi Džona Konora, čoveka čija je sudbina da predvodi pokret otpora ljudi protiv kompanije Skajnet i njene vojske Terminatora. Ali, budućnost u koju je Konor verovao delimično je izmenjena pojavom Markusa Rajta (Sem Vortington), stranca čije je poslednje sećanje njegova smrtna kazna. Konor mora da odluči da li je Markus poslat iz budućnosti ili spasen iz prošlosti. Dok se Skajnet priprema za konačni udar, Konor i Markus kreću u odiseju koja ih odvodi u srediste operacija Skajneta, gde otkrivaju užasnu tajnu mogućeg uništenja ljudske vrste.

Pročitajte i:  Sony je navodno pauzirao proizvodnju PSVR 2  

Uloge tumače: Kristijan Bejl, Sem Vortington, Helena Bonam Karter, Mun Bladgud, Enton Jelkin, Brus Dalas Hauard, Comon, Džedagrejs.

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari: