FlixBus širi mrežu linija, povezuje Beograd i Novi Sad sa Budimpeštom

Nakon što je pre samo dva meseca stigao u Srbiju, FlixBus povezuje Beograd i Novi Sad sa Budimpeštom, a prve zelene linije kreću od 3. oktobra 2019, četiri puta dnevno, najavljeno je danas na konferenciji za medije u Naučno-tehnološkom parku. Time su Beograd i Novi Sad, uz Zagreb i Ljubljanu, povezani sa još jednim najvećim raskršćem FlixBus-a iz kojeg se može dalje nastaviti putovanje i u najudaljenije evropske destinacije.

PCPress.rs Image

„Zadovoljstvo nam je da najavimo čak četiri nova polaska dnevno u smeru Mađarske˝,izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije. „Ovo je samo još jedan dokaz kako naš inovativni poslovni model, koji spaja tehnologiju i tradicionalna autobuska preduzeća s prethodno temeljno isplaniranom mrežom linija, čini uspešnu formulu za zadovoljne putnike kao i za naše regionalne partnere na bilo kom tržištu širom Evrope”, dodao je Ante.

Primenom digitalizacije u tradicionalnoj industriji prevoza putnika, FlixBus je uzdrmao tržište. Prvi je krenuo sa pružanjem usluga mobilne aplikacije uz dodatnu vrednost putniku, a integracijom u Google mapu putnicima je olakšano planiranje putovanja, navodi se u saopštenju. Mogućnost kupovine karata online dostupna je i putnicima iz Srbije direktno od kuće ili gde god se nalazili, bez čekanja u redovima na blagajnama autobuske stanice. Dostupnost 2.000 destinacija širom 28 evropskih zemalja i SAD-a omogućila je i Srbiji da bude deo ove velike zelene mreže autobuskih linija.

PCPress.rs Image
S leva na desno: Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE South regiju i Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije

Osim što pružaju udobnost i dodatne pogodnosti putnicima, FlixBus u svakom autobusu obezbeđuje više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, ali i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Isto tako, pet FlixBus autobusa srpskog regionalnog partnera Sirmiumbus opremljeno je i rampama za invalide.

Potpuno opremljeni autobusi prema visokim standardima FlixBusa svakodnevno će odlaziti s autobuske stanice u smeru Budimpešte, pa dodatno od Studentskog grada i Sava centra u smeru Zagreba i Ljubljane. Prodaja karata je otvorena, a karte će biti dostupne putem veb stranice www.FlixBus.rs u domaćoj valuti (RSD), putem besplatne mobilne FlixBus aplikacije ili kod više od 200 prodajnih partnera FlixBusa širom Srbije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,