Formtech postao distrubuter kompanije Teles

PCPress.rs ImageFormtech iz Beograda potpisao je u Berlinu ugovor o distributerstvu s nemačkim proizvođačem VoIP i Mobile Gateway opreme, kompanijom Teles. Ovaj ugovor će omogućiti širenje ponude tog tipa uređaja na teritoriji Srbije.

Teles je globalni lider u oblasti carrier grade opreme za VoIP (telefoniranje putem Interneta) i poseduje široku paletu proizvoda namenjenih firmama i servis provajderima. Linija Access Gateway proizvoda omogućava provajderima usluga i sistem integratorima međusobno povezivanje fiksnih (PSTN) i mobilnih mreža sa VoIP telefonijom i nju čine dve glavne grupe uređaja: VoIP Gateway grupa namenjena je povezivanju analognih, ISDN BRI i PRI PSTN interfejsa sa VoIP-om, uz podršku za sve važne kontrolne i signalne protokole. S druge strane, Mobile Gateway proizvodi omogućavaju povezivanje GSM, CDMA i UMTS mreža za PSTN i VoIP mrežama. Ovi uređaji poseduju implementiran Least Cost Routing – LCR (“rutiranje po najnižoj ceni”) sistem koji u skladu sa definisanim tarifama bira najbolju putanju za rutiranje poziva, čime se drastično smanjuju troškovi obavljanja razgovora.

Kako ističu u kompaniji Formtech, ponuda ovih uređaja omogućiće domaćim pravnim licima značajne uštede u vidu smanjenja troškova koji nastaju pozivanjem inostranstva i domaćih mreža fiksne i mobilne telefonije, uz prosečan povrat investicije u te uređaje u rasponu od 1-6 meseci. Sa druge strane, Telesova paleta proizvoda namenjenih servis provajderima omogućiće im da svojim korisnicima obezbede jeftino i pouzdano telefoniranje putem Interneta, koje po kvalitetu glasovne veze neće zaostajati za klasičnom (ali neuporedivo skupljom) telefonskom linijom.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Yettel Sve – objedinjena ponuda za mobilnu telefoniju, kućni internet i TV
Računari i Galaksija
Tagovi: