BIZIT plus

Forspoken demo verzija dostupna na PS Network-u

Sada možete da igrate Square Enix-ov akcioni RPG Forspoken nakon nekoliko odlaganja lansiranja kao demo. Izdavač je objavio demo za PS5 igru u PlayStation Store-u na ovogodišnjoj dodeli nagrada Game Awards.

Forspoken demo verzija dostupna na PS Network-u

Forspoken demo verzija dostupna na PS5 konzoli

Forspoken je prvobitno trebalo da bude objavljen u maju, ali je odložen za 11. oktobar, a zatim ponovo za 24. januar sledeće godine. Izgleda da se Square Enix zaista sprema za izdavanje igre ovog puta, sada kada smo samo nešto više od mesec dana pre njenog najnovijeg rasporeda lansiranja. Igra vam daje kontrolu nad Frey Holland, ženom iz Njujorka koja je prebačena u drugi svet koji se zove “Athia”, gde stiče magične sposobnosti. Ona mora da pronađe put kući dok se bori sa čudovištima.

Square Enix kaže da će vam demo dati dublji pogled na razorne efekte Break-a, koji je moćna sila odgovorna za uništavanje svega što dotakne, uključujući Tantas. Forspoken će takođe biti dostupan na PC-u preko Steam-a, Epic Games-a i Microsoft Store-a, ali izgleda da je demo dostupan samo za PS5. Ako nemate pristup konzoli, možete pogledati trejler koji je već neko vreme na YouTube-u.

Pročitajte i:  Sledeći DLC Final Fantasy XVI uskoro 

Izvor: Engadget

Facebook komentari: