Freepik lansirao Pikaso, besplatan AI alat za skiciranje u realnom vremenu

Freepik, portal poznat po velikom broju besplatnih multimedijalnih sadržaja, lansirao je Freepik Pikaso, novi AI generator slika koji omogućava pristupačno i brzo generisanje slika od skica i/ili teksta. Ovaj alat upotrebljava LCM AI tehnologiju, koja posao obavlja u realnom vremenu. Generisane slike mogu da se dorađuju dodavanjem ikonica, teksta i različitih objekata. Od kada je pušten beta verzija, Picaso je generisao više od 10 miliona slika.

PCPress.rs Image

Osim „običnog“ skiciranja“ Freepik Pikaso nudi i veliki broj dodatnih opcija. Korisnici s njim mogu da konvertuju „žive“ video snimke sa web kamera u AI generisane slike. Takođe, postoji i mogućnost eksportovanja AI generisanih kreacija u editabilne video zapise. Freepik nudi i dodatne napredne mogućnosti, kao što su povećanje fotografija do 4K rezolucije, ili povećanje fotorealističnosti.

Ovaj AI generator je dostupan svima i besplatan je za upotrebu. Naravno, postoji i Premium verzija koja omogućava kreiranje do 4000 AI fotografija dnevno. Freepik Pikaso možete da probate ovde.

Izvor: Betanews

Facebook komentari: