BIZIT plus

FrontRow nosiva kamera – proizvod za milenijalce

Pametni telefoni su poslednjih godina postali uređaji kojima se najčešće fotografiše, pa ih sve češće koriste i profesionalni fotografi. To, ipak, ne sprečava kompanije da proizvode nove sprave koje bi promenile tu činjenicu. Tako su iz kompanije Ubiquiti Labs pokušali da jednostavnost mobilnog fotografisanja podignu na viši nivo sa nosivom kamerom FrontRow, koja se može nabaviti po ceni od 399 dolara.

PCPress.rs Image

FrontRow se sastoji od dve kamere – zadnjom, koja ima senzor od osam megapiksela, i prednjom od samo pet megapiksela – te od dvo-inčnog kružnog LCD ekrana. Može da snima video sadržaje visoke rezolucije – od 1080p – te da ih uživo emituje na Facebook-u ili You Tube-u u trajanju do dva sata.

Kamera je napravljena tako da može da se nosi oko vrata, što fotografima olakšava da brzo naprave fotografiju ili snimak.

Pored mogućnosti da fotografiše i beleži video sadržaje, ova kamera ima i opciju koju je kompanija najavljivala kao iznenađenje – “story” mode, u kojem kamera fotografiše i snima u periodu od 12 sati, te fotografije i snimke spaja u takozvani time lapse video. Kada se aktivira, ova kamera ima i mogućnost da se integriše sa Dropbox-om, te pristupi Spotify aplikaciji.

Pročitajte i:  Spotify: AI plejliste postale stvarnost

U kompaniji smatraju da će glavna ciljna grupa za ovaj proizvod biti milenijalci koji vole iskustva, te ne oklevaju da potroše novac na uređaje koji će im pomoći da ih bolje zapamte.

Izvor: www.theverge.com

Facebook komentari: