Fujitsu Day – Let’s Shape our Tomorrow

Godišnja konferencija kompanije Fujitsu, jednog od globalnih IT lidera, biće održana 17. septembra u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Pod sloganom “Let’s shape our tomorrow”, ovogodišnja Fujitsu konferencija reafirmisaće posvećenost kompanije pružanju podrške svojim korisnicima u stvaranju bezbedne i održive budućnosti, uz korišćenje informacionih tehnologija.

Fujitsu-day

Učesnici na konferenciji će biti upoznati sa inovacijama u tehnološkom razvoju i informacionim tehnologijama, kao i ulogom i mestom Fujitsu-a u tim promenama. Predavači će biti Christian Bock, Global Clients and Datacentre Marketing Programs Fujitsu, koji će održati predavanje “Radno mesto orijentisano ka čoveku: Radost i efikasnost su u vezi”. Alfons Michel, Head of Account Marketing and Public Affairs Fujitsu, održaće prezentaciju na temu “Budućnost data centara”. Wilhelm Gassner, Director Sales Eastern Europe PFU, održaće predavanje na temu “Fujitsu skeneri – izbor profesionalaca za skeniranje dokumenta”.

Pored stručnjaka iz Fujitsu-a, predavanja će u svojim oblastima održati i eksperti iz Veritas-a i Commvault-a. “Arhiviranje u oblikovanju informacionog pejzaža budućnosti” približiće Nedeljko Stefančić, Senior Technology Consultant Veritas, dok će Aleksandar Antić, Territory Account Manager SEE region Commvault, prezentovati “Commvault Simpana – prozor u svet podataka i informacija”.

Kompanija Fujitsu stvara radno mesto orijentisano ka potrebama čoveka. Nova generacija zaposlenih i sazrevanje mobilnih tehnologija pokreću trend poslovne mobilnosti. Zahvaljujući prezentacijama Workplace sistema, učesnici konferencije će se suočiti sa odgovorom na pitanje da li njihovo radno mesto spremno dočekuje budućnost i izazove koji dolaze.

 

 

Facebook komentari:
SBB