OrionTV aplikacija: Preko 3000 preuzimanja za samo 3 dana

Za samo tri dana od postavljanja aplikacija „Orion TV”, za praćenje uživo TV kanala iz ponude Orion IPTV-a na mobilnim telefonima i tablet-uređajima, po statistikama GOOGLE i App Store-a, broj preuzimanja aplikacija za Android i iOS zajedno, premašio je 3000 instalacija.orion tv app pcpress

„Orion TV” je aplikacija koja omogućava da korisnici, najgledanije TV kanale mogu pratiti i na svojim mobilnim uređajima.

“Očekivali smo interesovanje korisnika, još nakon inicijalnog istraživanja tržišta, kao i mišljenja i zainteresovanosti, pre svega korisnika usluga Orion IPTV-a, ali smo prijatno iznenađeni da su naše, pa i one najsvetlije prognoze, daleko premašene!” – istakao je CEO kompanije Orion telekom – Slobodan Đinović. “Praktično bez ikakve kampanje, samo posrednim plasmanom informacije kroz postojeći TV spot, fascinirani smo brojem korisnika koji je instalirao i koristi Orion Tv aplikaciju. Posebno smo zapanjeni dužinom trajanja sesija, odnosno prosečnim neprekidnim praćenjem TV kanala na tzv. Malim ekranima.”

Aplikacija Orion TV, zamišljena je prvenstveno kao dodatna usluga korisnicima Orion IPTV, ali već u fazi istraživanja, prepoznati su zahtevi korisnika koji ne koriste uslugu pristupa Interneta preko naše kompanije, tako da je funkcionalnost aplikacije morala biti proširena.

SRODNE TEME: Digitalni časopisi osvajaju Google Play i App Store

LOGOTIP--OrionTV pcpressPosebnu pažnju, posvetili su i sistemu zaštite prava TV sadržaja, kanala koji se emituju kroz aplikaciju “Orion TV” od raznih potencijalnih vidova zloupotrebe, ali i u skladu sa ugovornim obavezama TV kuća koja su ta prava dozvolila.

Promotivni period za testiranje aplikacije od strane korisnika završava se 12.09.2015.

Za korišćenje aplikacije, zainteresovanim korisnicima je potreban samo mobilni telefon i Internet – brzine do 2 Mbps. Da bi testirali aplikaciju, ali i svoj telefon pre konačne odluke o korišćenju, zainteresovani aplikaciju mogu preuzeti potpuno besplatno pretragom, imena Orion TV, ili sa sledećih adresa:

 

 

Android:               https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.maketv.oriontv

iOS:                        https://itunes.apple.com/us/developer/make-tv/id1022006011

Za detaljnije informacije o aplikaciji posetite www.oriontv.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

1 thoughts on “OrionTV aplikacija: Preko 3000 preuzimanja za samo 3 dana

  • 08. 11. 2015. at 22:43
    Permalink

    fer bi bilo da uradite aplikaciju i za windows phones…

Comments are closed.