Fujitsu: multi-touch upravljanje za LIFEBOOK T5010

fujitsu-lifebook-t5010-1 Beograd, 30. septembar 2009. Kompanija Fujitsu objavila je da svoj konvertabilni model prenosivog/tabličnog računara LIFEBOOK T5010 od sada proizvodi i verziju sa dualnim digitajzerom, nakon uspeha ovog modela sa aktivnim digitajzerom.

Korisnici su prepoznali kvalitet standardnog modela LIFEBOOK T5010 sa aktivnim digitajzerom koji reaguje na patentiranu multifunkcionalnu olovku, zbog preciznosti dodira, osetljivosti na pritisak, funkciju brisanja i dugmićima za levi i desni klik miša na samoj olovci. Od sada kupci ovog modela mogu da izaberu model LIFEBOOK-a T5010 sa dualnim digitajzerom koji spaja pobrojane elemente aktivnog digitajzera sa novim Fujitsu ekranom osetljivim na dodir i pokrete prstima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, prednja strana ekrana LIFBOOK-a T5010 ponaša se ili kao aktivni digitajzer ili kao ekran osetljiv na dodir prsta tako što računar automatski registruje da li je aktivna olovka za unos ili je prst u zoni prepoznavanja dualnog digitajzera. To omogućava zaista intuitivan unos podataka. Pored toga, tehnologija dodira operativnog sistema “Windows 7” koja podržava dual-digitajzer omogućava prepoznavanje višestrukih dodira, tako što prepoznaje dva različita istovremena dodira.

fujitsu-lifebook-t5010-2 Fujitsu je nedavno objavio lansiranje dva nova modela tabličnih PC tačunara sa dualnim digitajzerom koji podržava funkcije višestrukog dodira, LIFEBOOK T4310 i LIFEBOOK T4410. Ovi modeli biće dostupni sa “Windows 7” operativnim sistemom krajem oktobra ove godine. Verzija modela LIFEBOOK T5010 sa dualnim digitajzerom, sertifikovana za „Centrino vPRO“ platformu, dostupna je za poručivanje

Optimum communications

Facebook komentari: