Fujitsu STYLISTIC M532: tablet za posao i kuću

Fujitsu Android tabletFujitsu na Mobile World Congress-u u Barseloni predstavlja novi STYLISTIC M532 Android media tablet, prenosni uređaj namenjen korisnicima koji žele da spoje posao sa zadovoljstvom.

STYLISTIC M532 predstavlja pragmatičan odgovor Fujitsu-a na sve prisutniji globalni trend da zaposleni rade na sopstvenom prenosnom uređaju, zbog čega konceptualno objedinjuje najbolje karakteristike tablet-računara za profesionalnu i ličnu upotrebu.

Visok stepen upotrebljivosti, lagani STYLISTIC M532 media tablet (560g) postiže odličnim performansama, kao i bogatstvom karakteristika među kojima su integrisana 3G/UMTS tehnologija povezivanja, jednostavna navigacija preko ugrađenog GPS-a, kapacitivni ekran koji podržava višestruki dodir, nebrojene audio-video mogućnosti zahvaljujući prednjim i zadnjim kamerama.

Najnoviji Android 4.0 operativni sistem ukazuje na jednostavnost upotrebe, mogućnost obavljanja više zadataka u isto vreme (multitasking) i personalizovanja izgleda i ugođaja rada na svom uređaju.

Novi Fujitsu tablet odlikuju otmen dizajn i vrhunske performanse, projektovan je za visoke nivoe funkcionalnosti i bezbednosti koje od mobilnih uređaja zahteva svako preduzeće, kao i lak pristup korporativnim podacima i podršku virtuelnim okruženjima.

Kao „uređaj za upravljanje poslovnim resursima“, STYLISTIC M532 karakterišu:

  • Pristup virtuelnoj desktop infrastrukturi (VDI) koji omogućava maksimalnu produktivnost sa svakog mesta i u bilo koje vreme.
  • Bezbedan pristup poslovnim aplikacijama i osetljivim podacima, bez straha da će informacije procureti.
  • Već instalirane i spremne za upotrebu, poslovne softverske aplikacije među kojima su i pregledač Office dokumenata (Office document viewer).
  • Poslovni kontakti uvek na dohvat ruke zahvaljujući potpunoj sinchronizaciji sa elektronskom poštom zasnovanoj na Microsoft Exchange sistemu i Global Address listama.
  • Ugrađena podrška za Citrix, VMware i Microsoft Virtual Desktop Infrastructure okruženja.

U slobodno vreme STYLISTIC M532 jednostavno postaje uređaj za ličnu upotrebu koji karakterišu:

  • Bogate multimedijalne mogućnosti, plus pristup stotinama hiljada Android aplikacija i „kul – vidžeta“.
  • Sposobnost da pruži motivišuće iskustvo za više čula, bez obzira da li pratite video zapise uživo, postavljate nove komentare na Facebook-u ili surfujete internetom.
  • Podršku za DLNA, što znači da multimedijalni izlaz iz STYLISTIC-a lako može da se „skalira na“ druge uređaje, odnosno uskladi sa parametrima televizora sa ravnim ekranom ili projektorom.

 

Fujitsu-ov prvi Android media tablet za poslovnu i ličnu upotrebu moći će da se naruči od 1. marta u regionu Evrope, Srednjeg istoka, Afrike i Indije (CEMEA&I region), kome pripada i pod-region Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

Za više informacija, posetite sledeću adresu: www.fujitsu.com/fts/stylistic-m .

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: