G DATA antiviruani program sa najdužom tradicijom dostupan i u Srbiji

PCPress.rs ImageKompanija Singi, lider u oblasti zaštite podataka, organizovala je predstavljanje novog antivirus programa G Data koji je od sada dostupan i u Srbiji.

G Data je novi antivirusni program na našem tržištu, ali i program sa najdužom tradicijom u oblasti zaštite od virusa u svetu. G Data antivirusni program je nemački softver, nastao 1985., pre nastanka samog interneta, što znači da je reč o jednoj od najstarijih kompanija u oblasti antivirus zaštite. G Data je u poslednjih 5 godina najnagrađivanija kompanija u ovoj oblasti i prisutna je u preko 90 zemalja širom sveta.

PCPress.rs Image

Prisutnima su se obratili i predstavnici kompanije Singi:

Dejan Petkov-tehnički direktor kompanije Singi izrazio je zadovoljstvo što je Singi postao ekskluzivni distributer jednog od najboljih antivirus programa u svetu:

,,Ono što izdvaja G Data antivirus program od ostalih je kvalitet, pristupačna cena i jednostavnost u korišćenju. Program ne usporava rad računara, ima dva antivirusna endžina što omogućava najbolju detekciju virusa i ostalih štetnih programa, od čak 99 odsto’’.

Srđan Radosavljević- šef tehničke podrške kompanije Singi predstavio je sva G Data rešenja koja se nalaze na domaćem tržištu.

Pročitajte i:  MUK grupa otvorila kancelariju u Srbiji

,,G Data nudi kompletna rešenja bilo da ste privatni ili poslovni korisnik. G Data pruža efektivnu zaštitu od virusa, crva i raznih internet pretnji, omogućava bezbedno surfovanje, kupovinu preko interneta, slanje mailova, četovanje, eliminiše dosadne spam-ove. G Data nudi i tzv Parental Control-zaštitu dece sprečavanjem pristupa neželjenim web sajtovima’’.

Predstavljanje novog programa otpočelo je takmičenjem u pikadu koje je simbolično nazvano ,,G Data pogađa u metu’’. Svi prisutni su imali zadatak da pogode što više virusa-pravo u metu, kao što G Data pogađa viruse i ostale štetne programe. Najveštiji su dobili nagrade-godišnje licence G Data antivirus programa.

PCPress.rs Image

Zahvaljujući kompaniji Singi na našem tržištu se mogu naći  G Data antivirus 2013, G Data Internet Security, G Data Total Protection kao i rešenja za poslovne korisnike : G Data ativirus program Business, G Data end point Protection Business, G Data mail security.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,