Galaxy Note Edge u ponudi Telenora od ponedeljka

Samsung Galaxy Note Edge, prvi zakrivljeni Samsung uređaj a, biće dostupan Telenorovim korisnicima u prodaji od ponedeljka, 2. februara.

edge

Ovaj telefon predstavljen je na IFA sajmu prošle godine, a njegov dizajn omogućava korisnicima potpuno nov način pristupa informacijama. Kako sve nove informacije dobija na desnoj strani ekrana, koji je moguće personalizovati prema sopstvenim afinitetima, korisnik može neometano da radi ono što je započeo. Blago zakrivljena desna strana ekrana daje osećaj većeg prostora i stvara iluziju beskonačnosti.

Slično prethodnim modelima, i Samsung Galaxy Note Edge ekran je Quad HD Super Amoled, veličine 5,6 inča, koji optimizuje internet sadržaj, kao i elektronske knjige i časopise. Pomoću prednje kamere od 3,7 megapiksela i zadnje kamere od 16 megapiksela mogu se napraviti jasne, osvetljene fotografije.

Olovka S pen, karakteristična za Note uređaje, i na Edge modelu omogućava potpunu manipulaciju sadržajem i izražavanje sopstvene kreativnosti pružajući osećaj prave olovke. Bateriju je moguće napuniti do pola kapaciteta za samo 30 minuta, a Ultra Power Saving Mode dodatno će pomoći da baterija duže traje.

Pročitajte i:  Vaša bezbednost je uvek na sigurnom uz Samsung Galaxy kontrolnu tablu za privatnost i bezbednost

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,