ePlaneta

Galaxy NX – kompaktni aparat sa podrškom za LTE

Kompanija Samsung Electronics nedavno je u Londonu predstavila GALAXY NX, prvi fotoaparat sa kompaktnim sistemom (CSC) koji ima mogućnost povezivanja putem 3G/4G LTE tehnologije.

img_main_1Ovaj aparat, prema navodima iz kompanije, predstavlja kombinaciju vrhunskih optičkih performansi sa mogućnostima povezivanja i čitavim spektrom aplikacija koje se baziraju na Android ekosistemu.

„GALAXY NX je odraz jedinstvenih potreba korisnika kojima je potrebno da prave profesionalne fotografije i da ih istog trenutka i u svakoj situaciji podele sa drugima. GALAXY NX je idealan izbor za sve one koji žele da se iskažu i da brzo, lako i u pokretu predstave uzbudljive trenutke koje čine njihov život“, izjavio je Mjang Sup Han, potpredsednik i direktor poslovne jedinice za poslovanje u oblasti digitalnog Imaging-a u kompaniji Samsung Electronics.

Aparat ima APS-C senzor od 20.3MP, napredni hibridni sistem auto-fokusa (AF), brzinu otvora blende od 1/6000 sekundi i fotografisanje od 8.6 kadrova u sekundi.

Sa softverske strane tu je Android 4.2 Jelly Bean. GALAXY NX poseduje više od 30 Smart Mode načina rada dopušta korisnicima da izaberu optimalna podešavanja za okruženje koje fotografišu

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung zvanično započinje olimpijsku i paraolimpijsku kampanju u konačnom odbrojavanju do Pariza 2024.
SBB

Tagovi: , ,

1 thoughts on “Galaxy NX – kompaktni aparat sa podrškom za LTE

Comments are closed.