Računari i Galaksija

Galaxy Z Flip5 nalazi se na listi najboljih inovacija za 2023. globalnog medijskog brenda TIME

Samsung Galaxy Z Flip5 uvršten je na listu najboljih inovacija za 2023. globalnog časopisa TIME, a koje čine svet boljim, pametnijim i zabavnijim. Ovo je treća godina za redom da Galaxy serija dobija ovo prestižno priznanje, što je ujedno i dokaz predanosti kompanije Samsung inovacijama.

PCPress.rs Image

Kako bi složili popis za 2023, TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom sveta, ocenjujući svakog kandidata na temelju ključnih faktora, uključujući originalnost, efikasnost, ambicioznost i uticaj.

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizovan dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez uticaja na funkcionalnost. Unapređene funkcije omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window spoljnog ekrana koji pomaže korisnicima da se brzo fokusiraju na one najvažnije notifikacije i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

PCPress.rs Image

Postavljajući novi standarde, stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji menja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dat nalog za hapšenje bivšeg zvaničnika kompanije Samsung zbog curenja tehnologije čipova
SBB

Tagovi: ,